Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van, mikor tényleg jobb...

Van, mikor tényleg jobb csendben maradni? (lent)

Figyelt kérdés

Párommal tegnap este szeretkezni akartunk, de olyan 2 hete megbeszéltük, hogy kényeztetni fog, csókolgatni-nekem ezek fontosak,hogy jobban ráhangolódjak, azelőtt nem tulajdonított erre figyelmet. Tegnap puszit sem adott, (csak a testemre párat),Ő felizgult, én még nem annyira. Mondtam neki, hogy egy csók jól esne,erre azt mondta, jó majd...Mondom, majd? Erre azt felelte flegmán, jaaj,csendbe legyél már.És itt abba is maradt minden(el se kezdtük a dolgot).Nekem ez annyira rosszul esett, reggel pedig Ő volt felháborodva, hogy én nem bújtam hozzá. Talán jobb lett volna, ha csendben maradok és nem szólok semmit.Csak az bosszantott, hogy ezt megbeszéltük és azért se..

Ti is szoktatok olyat mondani, amit nem kellene?

2011. aug. 26. 11:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy itt jóval mélyebb a probléma szerintem. Egy kapcsolatban alap, hogy úgy tesszük a dolgunkat, tök mindegy mi az, hogy a másiknak is jó legyen. Egy csók azért annyira nem nagy erőfeszítés, de ha ezt előre meg kell beszélni és szeretkezés közben is külön kell kérni, ott már valami nincsen rendben. Vagy a párod ennyire tudatlan és azt hiszi, hogy egy nőnek elég, ha megsimítják kétszer és már kész is a bevetésre; vagy ennyire nem érdekli, hogy neked mitől jó. Egyik verzió sem szívderítő. Szerintem jól tetted, hogy szóltál ,és szóljál is, ha valami nem tetszik, vagy nem esik jól.
2011. aug. 26. 14:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem ez akkora csalódás lenne h elmenne vagy 1 hónapra tőle a kedvem (mindig bennem maradna)és azon filóznék miért kell így viselkedni szeretkezés előtt után közbe. Nálam ilyennel végleg el tudja vágni magát egy pasi.
2011. aug. 26. 15:18
 13/15 anonim ***** válasza:

"de olyan 2 hete megbeszéltük, hogy kényeztetni fog, csókolgatni-nekem ezek fontosak,hogy jobban ráhangolódjak, azelőtt nem tulajdonított erre figyelmet."

Na én már ezen felháborodtam. Amiket leírtál alap dolgok,egy rendes szexuális együttlét velejárója,hogy egymást izgatni kell, de minimum a párunknak örömet okozni.Legyen az egy simogatás,egy csók a nőnek,vagy orális izgatás mindkét fél részéről..

2011. aug. 26. 17:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy alap dolgok. Az elején minden jó volt, nem volt ezzel probléma, de mióta együtt élünk nem igazán figyel rám.
2011. aug. 27. 09:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Nehogy már ő sértődjön meg, hogy emlékeztetni mered az ígéretére.
2011. aug. 27. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!