Van, mikor tényleg jobb csendben maradni? (lent)
Párommal tegnap este szeretkezni akartunk, de olyan 2 hete megbeszéltük, hogy kényeztetni fog, csókolgatni-nekem ezek fontosak,hogy jobban ráhangolódjak, azelőtt nem tulajdonított erre figyelmet. Tegnap puszit sem adott, (csak a testemre párat),Ő felizgult, én még nem annyira. Mondtam neki, hogy egy csók jól esne,erre azt mondta, jó majd...Mondom, majd? Erre azt felelte flegmán, jaaj,csendbe legyél már.És itt abba is maradt minden(el se kezdtük a dolgot).Nekem ez annyira rosszul esett, reggel pedig Ő volt felháborodva, hogy én nem bújtam hozzá. Talán jobb lett volna, ha csendben maradok és nem szólok semmit.Csak az bosszantott, hogy ezt megbeszéltük és azért se..
Ti is szoktatok olyat mondani, amit nem kellene?
"de olyan 2 hete megbeszéltük, hogy kényeztetni fog, csókolgatni-nekem ezek fontosak,hogy jobban ráhangolódjak, azelőtt nem tulajdonított erre figyelmet."
Na én már ezen felháborodtam. Amiket leírtál alap dolgok,egy rendes szexuális együttlét velejárója,hogy egymást izgatni kell, de minimum a párunknak örömet okozni.Legyen az egy simogatás,egy csók a nőnek,vagy orális izgatás mindkét fél részéről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!