Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt? (Kérdésed...

Miért érzem ezt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

3 év van köztem és az öcsém között. Azt érzem, hogy sose tudtam és tudom igazán szeretni, mint testvért. 17 éves, de annyira éretlen, bugyuta, beképzelt...

Nincs igazán bennünk semmi közös. Nem tudok vele semmiről sem beszélgetni. A szüleim nem bírják elviselni, hogy ilyen a viszonyunk, folyton mondogatják, hogy mennyi jó testvérpár van az ismeretségi körünkben és mi mennyire rossz testvérek vagyunk. Hibásnak érzem magam, de nem tudok mit kezdeni az érzéssel. Rossz ember lennék, egyedül vagyok az ilyen problémával?:(

2011. aug. 25. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi sem jöttünk ki soha a tesómmal, de köztünk csak egy év volt. Talán pont ezért. Mindig ő aratta le a babérokat, az első ovi, az első suli, érettségi, egyetem, államvizsga...én mindenhol második helyen voltam, az én ünnepségeim kevésbé voltak "érdekesek"...ez rányomta a bélyeget...

Aztán ő teljesen más mint én, teljesen más személyiség, más életstílus, más...

Most, hogy messze lakunk egymástól normalizálódott a viszonyunk...

21-L

2011. aug. 25. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi is vitatkoztunk rengeteget az öcsémmel,igaz,én még a tiniéveim elején jártam akkoriban(ő négy évvel fiatalabb).

Egyszer aztán anyu leült velem beszélgetni.Sok mindent mondott.Nem tudnám összefoglalni,de nekem akkor esett le,hogy akármilyen hülye is,mégis csak az öcsém.Egy van belőle.Elszégyelltem magam.

Minden a kölcsönös tolerancián múlik.Fogadd el!

2011. aug. 25. 22:12
 3/4 anonim válasza:
Nekem 2 nagy testverem van..mind a kettot nagyon szeretem es nem ertem,h-h nem lehet szeretni a sajat testveredet,akarmilyen is,de a TESTVERED!!!probalj vele leulni megbeszelni,h neked ez igy nem jo...
2011. aug. 25. 23:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem érzek semmit a testvérem iránt.Bár ehhez hozzátartozik, hogy jó viszonyunk sose volt igazán és elvesztette a bizalmam,mert én őt már kiismertem. Ha nem találkozunk egyáltalán nem hiányzik,együtt lakva pedig fel sem tűnik ,hogy itt van. Alig beszélek vele,volt hogy komoly ideig még csak nem is köszöntünk. Mondjuk zerintem ő nem normális,így ha normálisnak is mutatja magát,sem bízok meg benne.Csak elviselem. A jövőben pedig nem kérem semmiben a segítségét, ahogy eddig sem kaptam tőle semmit.

Hogy a kérdésedre válaszoljak,szerintem van akinél normális a reakciód,van akinél nem.

2011. aug. 26. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!