Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el, ha most...

Hogyan felejtsem el, ha most újból rámtörtek a régi érzelmek?

Figyelt kérdés

Ma éjjel életem első, nagy szerelmével álmodtam, és ma napközben egy véletlen folytán személyesen is találkoztunk. Utoljára tavaly télen láttam, így most eléggé felkavart ez a váratlan találkozás, és az éjszakai álmom. (Amiben átölelt - pedig mindketten tudtuk, hogy ezt nem szabad, mert neki már családja van (barátnője és két gyereke) -, de nem tudtunk ellenállni egymásnak, és csak öleltük egymást nagyon erősen, én pedig álmomban még sírtam is.

Mit tegyek most, hogy elfelejtsem, és beletörődjek abba, hogy mi már soha nem lehetünk egy pár?

2011. aug. 25. 17:43
 1/10 A kérdező kommentje:

Ja, és még azt hozzátenném, hogy álmomban ez a párbeszéd zajlott le köztünk. (Az illető legyen most Andris, különben nem ez a neve.)

Én: "Andris! Tudod, hogy ezt nem szabad! (Mármint átölelni egyást.)

Andris: "Igen, valóban igazad van... Bárki megláthat... De én nem szégyellem, hogy szeretlek."

2011. aug. 25. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Vágyteljesítő álmok. Milyen jó, hogy vannak. Mivé lennénk nélkülük?
2011. aug. 25. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már elég lenne annyi is a felejtéshez, hogy van egy barátnője+ 2 gyerek.
2011. aug. 25. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:
ölelni szabad. és amúgy meg felejtsd el. egyébként sincsenek véletlenek...
2011. aug. 25. 18:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Természetesen nekem is elég ennyi, sőt...! Egyszerűen nem tudok mit tenni az érzéseim ellen, pedig nagyon is szeretnék. Egyértelműen senkinek nem mondom el, hogy még ma is ugyan azt érzem iránta, mint az első percben.
2011. aug. 25. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
És ez az "Andris" vajon boldog házasságban él?
2011. aug. 25. 18:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak élettársi kapcsolatban él, de nagyon úgy tűnik, hogy boldog. Viszont a barátnője közösségi oldalán soha nem látok olyan képet, amin "Andris" is rajta lenne, esetleg csak a gyerekekkel. Amikor pedig érdeklődök, hogy mikor szándékozik megnősülni, mindig elvicceli a témát.
2011. aug. 25. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Szegény:( Látszik, hogy nagyon szeretted ezt az embert és padlóra küldött az elválás. Mennyi ideje történt? Azt tudom neked tanácsolni, hogy ha esetleg tartod vele a kapcsolatot, mindenképp szakítsd meg és ne leskelődj utána közösségi oldalakon. Ha van közös ismerős, kérd meg őt, hogy ne mesélje el neked, mi újság vele éppen. Nálam ez sokat segített. Egyébként meg próbáld elfogadni magadban, hogy ez a kapcsolat egyszerűen nem működhetett. Mert valami okból biztos nem működhetett.
2011. aug. 25. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Ritka egy giccses sztori, ne nézz annyi romantikus filmet, mert megárt!
2011. aug. 25. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Eléggé úgy tűnik, hogy ez már egy réges-régi lefutott ügy. 2 döntést hozhatsz: összeszeded magad, tudatosan kerülöd a volt szerelmeddel való mindenféle kontaktust( fotók nézegetése is ebbe tartozik!!!) és magadra meg a jövődre koncentrálsz és elfogadod, hogy ennek így kellett lennie! Neki te több mint biztos, hogy nem voltál olyan hejj de nagy szerelem, különben most is veled lenne és nem pedig a családjával. A másik, pedig, hogy táplálod magadban tovább az emlékeket, rendszeresen zokogsz a képei felett és bebeszéled magadnak, hogy soha nem fogod tudni elfelejteni és végül egy valag macskával öregszel meg.
2011. aug. 25. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!