Folyton azon kapom magam, hogy az egyik barátnőm pasijára gondolok és róla ábrándozom, mit tegyek?
Soha nem állnék közéjük de egyre jobban tetszik nekem :$
2 hete mutatta be nekem és ők már együtt vannak 3 éve.
Nagyon rossz érzés mert tudom hogy nem szabadna még rá gondolnom se :(
21/L
Hát, ez elég gáz!
Bocs, de engem érzékenyen érint a téma, mert a barátnőm elég rendesen bepróbálkozott a vőlegényemnél, miután bemutattam neki rá 1 hónapra. Persze magyarázkodott egy csomót, h neki nagyon megtetszett, meg egy csomót gondolt rá...és próbálta elfojtani, de nem ment. A barátom mesélte el, h mi történt (vagyis nem történt köztük semmi, csak a barátnőm szerette volna, h történjen)
Mondanom sem kell, h azóta nem vagyunk barátnők, viszont a párommal összeházasodtunk. Nem értem, h miért kockáztatta a barátságunkat?? Találhatott volna magának bárkit... én megbocsájtottam neki, de bízni nem tudok benne. Emiatt romlott meg a barátságunk. Legjobb barátnők voltunk, és odáig fajult a dolog, h még az esküvőnkön sem volt ott..
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!