Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyton azon kapom magam,...

Folyton azon kapom magam, hogy az egyik barátnőm pasijára gondolok és róla ábrándozom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Soha nem állnék közéjük de egyre jobban tetszik nekem :$

2 hete mutatta be nekem és ők már együtt vannak 3 éve.

Nagyon rossz érzés mert tudom hogy nem szabadna még rá gondolnom se :(

21/L

2011. aug. 24. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan verd ki a fejedböl!
2011. aug. 24. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
A gondolataid csak is a tieid. Arra gondolsz akire akarsz ;)...Viszont tényleg csak gondolat maradjon!!!!!! :) Egy pasi sose álljon a barátnőd és közéd!;) NEM éri meg :) Majd te is találsz valakit. :)
2011. aug. 24. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik! Csak türelem:) Egy idő után unalmas lesz ő is (rá gondolni). Én az egyik kollegámmal vagyok így, pedig 3 éve van barátom, neki meg barátnője. Mikor eszedbe jut a pasi, gondolj a párodra!:) Hogy milyen jó, hogy ő van neked, stb...
2011. aug. 24. 22:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincs párom :)
2011. aug. 24. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Fogj egy csávót, légy KÖLCSÖNÖSEN szerelmes!
2011. aug. 24. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Talàn pontosan azért gondolsz a baràtnõd pasijàra, mert nincs pàrod. ha lenne biztosan a pàrodra gondolnàl és nem àbràndoznàl valakin,aki nem a tied.
2011. aug. 24. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, ez elég gáz!

Bocs, de engem érzékenyen érint a téma, mert a barátnőm elég rendesen bepróbálkozott a vőlegényemnél, miután bemutattam neki rá 1 hónapra. Persze magyarázkodott egy csomót, h neki nagyon megtetszett, meg egy csomót gondolt rá...és próbálta elfojtani, de nem ment. A barátom mesélte el, h mi történt (vagyis nem történt köztük semmi, csak a barátnőm szerette volna, h történjen)

Mondanom sem kell, h azóta nem vagyunk barátnők, viszont a párommal összeházasodtunk. Nem értem, h miért kockáztatta a barátságunkat?? Találhatott volna magának bárkit... én megbocsájtottam neki, de bízni nem tudok benne. Emiatt romlott meg a barátságunk. Legjobb barátnők voltunk, és odáig fajult a dolog, h még az esküvőnkön sem volt ott..

24/L

2011. aug. 25. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!