Mit tegyek meg a kislányért, ha már szinte mindene megvan?
Dehogyis! Az a gyerek majd szépen meg fogja szokni, hogy már nem az van mint régen ami ahogy nézem nem is baj, mert talán változik és nem lesz belőle egy elkényeztetett gyerek. 9 évesen ilyeneket mondani, hogy ide se oda sem megyek mert mindenhol voltam... azért nem hiszem, hogy 5 évesen amit látott arra mindenre emlékszik. Illetve vannak Magyarországon helyek amit azért csak nem látott! De tudom mé ajánlani azt, hogy ne pénzben mérd a dolgokat, hanem inkább szeretetet és törődést adj neki, otthoni elfoglaltságokat, kézügyesség fejlesztés stb...
De semmiképpen nem vagy rossz....
"Nem tudok semmi újat venni a lánynak, mert neki már mindene megvan, nem tudom semmire megtanítani (úszás, bicikli, görkori, jégkori, stb.) mert pici korában mindenhová beíratták, és azt hiszi, hogy már mindent tud (de sajnos nem, de nem lehet neki megmondani, mert akkor hisztizik), nem mehetünk el sehová, mert ő már mindenhol járt és nincs kedve már újból ide meg oda menni"
Azt írod hogy nincs semmi új amit megtaníthatnál neki. Én meg azt mondom hogy mivel teljesen különböző körülmények között nőttetek fel így kell lennie valami olyan élethelyzetnek vagy hobbinak amire nincs felkészülve, amire meg tudnád tanítani őt (persze olyasmi ami felkeltené az érdeklődését is). Pl. a főzést fogadni mernék hogy senki se tanította neki (persze ott lennél mellette mindvégig és figyelnél mit csinál és hogyan). Ezt nem sok gazdag lány tanulja meg.
Abban az esetben,ha a párod az anyja.Előző vagyok
De amúgy mindkét szülő hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!