Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod hasonlít rád vagy...

Párod hasonlít rád vagy inkább az ellentéted?

Figyelt kérdés
Tapasztalatod; véleményed szerint olyan parterrel lehet tartós-kiegyensúlyozott kapcsolatot kialakítani aki főbb tulajdonságaiban olyan mint te, vagy épp azzal aki a tökéletes ellentéted?!
2011. aug. 24. 14:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A személyiségünk magja, vagy alapkövei teljesen azonosak. Szinte ugyanazok az értékek szerint élünk. De az életünk teljesen különböző munka és barátok terén. Ő abszolút nem szeret társaságba járni, én néha kifejezetten vágyom rá. Megoldottuk, nélküle szoktam pár havonta elmenni. Teljesen más területen dolgozunk, más munkatempóval, szabadsággal. Megoldottuk ezt is, hogy elég időnk legyen egymásra. Még azt is nehéz volt összeegyeztetni, hogy én éjjeli bagoly vagyok, míg ő hajnali pacsirta, teljesen máskor vagyunk aktívak. Nehezemre esik korán lefeküdni, és hajnalban kelni, de kezdem megszokni. Én sem tudnék olyan férfival együtt élni, akivel az alapvető értékek nem egyeznek, a többi apróság.
2011. aug. 24. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kapcsolat csak akkor működik, ha alapjában véve hasonló a két ember. Ha egyetértenek az élet fontos kérdéseiben, akkor nincs gond.

Az, hogy valamelyik fél csendesebb, valamelyik hangosabb, már lényegtelen. Azon szerintem nem fog múlni.

Mi a párommal nagyon egy hullámhosszon vagyunk, a fontos dolgokban ugyanaz az álláspontunk.

22/L

2011. aug. 24. 16:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Sokmindenben hasonlítunk, ugyanazt a zenét szeretjük, ugyanazokat a filmeket, konyveket, kajákat, éttermeket. De ő alapjáraton csöndesebb, nyugis, békeszerető, én meg harsányabb, néha hisztis, hangulatember.

De így imádjuk eygmást.

2011. aug. 24. 16:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Lényeges kérdésekben egyetértünk. Azonban nálunk a férfi-női szerepek abszolút meglátszanak. Őt érdekli minden, ami műszaki cikk, technika stb. Ezeket kérdés nélkül is rendezi, az én ilyen jellegű dolgaimat is. Engem ezek a dolgok nem érdekelnek, én foglakozom mindennel, ami nőies. Ő realista, én néha el-el tudok ábrándozni, de a földön járok természetesen én is. Jól megértjük egymást. Sokat nevetünk együtt, szerintem ez fontos. Jah és majdnem 5 éve vagyunk együtt.

23/N

2011. aug. 24. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Hasonlítunk sokban, de nem jobban, mint mondjuk egy közeli baráttal. Vannak dolgok, amiket mindketten szeretünk, de vannak, amiket nem. Viszont van két dolog, amiben nagyon egyformák vagyunk: mindketten elképesztően makacs emberek vagyunk, viszont van humorunk, szóval lehet, hogy egy órát vitatkozunk, de aztán egyszerre rájövünk, hogy úgy nézünk ki, mint két hülyegyerek, nevetünk egy jót és szent a béke.
2011. aug. 24. 20:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló az értékrendünk, de a személyiségünk, érdeklődésünk egész más. Vannak vitáink (nem veszekedések), de ez pont így jó. Szeretjük, tiszteljük egymást, immár 24 éve...
2011. aug. 24. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!