Szörnyen beégtem! Hogy viselkedjek ezek után?
Bakker, te vagy otthon!
Neki ciki váratlanul beállítani!
Ezen pánikolsz?Akkor mit mondjak én?:D
Szóval,egy átlagos szombati nap volt,úgy döntöttünk,hogy az este összevergődünk picit a haverokkal.Ez meg is történt,egyik helyről pottyantunk a másikra,végül egy disco klubban kötöttünk ki,ami persze csak akkor történik így ,ha közben iszogatás is van,mégiscsak el lazul az ember és még a táncolhatnékja is előbukkan,fokozódik a tombolni vágyás…
4-5-en lehettünk,kabátokat leadtuk,majd irány a buli.Két pulcsi volt rajtam,de egyenlőre jobbnak láttam magamon hagyni mindkettőt.
Táncolgattunk,ilyenkor persze hamar azt hiszi az ember,hogy ő a parkett ördöge,szóval ugráltunk,amíg bírtuk.(lényeg,hogy jól éreztük magunkat)Barátnőmmel úgy döntöttünk,hogy kimegyünk a mosdóba,ami gondoltam kapóra is jön,majd útközben lekapom a pulcsimat,a srácok pedig bent maradtak a teremben,köztük az én barátom is.Szóval elindultunk,még csak a folyosó elején lehettünk,de már nem bírtam,nagyon melegem volt,lazán megfogtam a pulcsimat és lekaptam,nyugodtan sétáltam tovább.Majd a mellettem sétáló barátnőm,nevezzük Zoénak,félig suttogó,félig a röhögéstől fuldokló gyanús hangjára lettem figyelmes: -Nincs rajtad felső,melltartóban vagy!
(Jó,h az volt)Igen,és tényleg.Sürgősebbre vettem a lépteket,gyorsan irány a mosdó (Phu,azok a tekintetek útközben ),mondanom sem kell,hogy Zoé még jó ideig nem bírt megszólalni a röhögéstől.Igencsak kellemetlenül éreztem magam,de gondoltam a lassúzás alatt,ugye ezzel fejeződik a bulizás,elmondom a pasimnak,hogy mi is történt.Inkább tőlem tudja,mint mástól,gondoltam én.Nagy komolyan el is kezdtem,mire beköpte,hogy csaknem arról szeretnél beszélni,hogy melltartóban szaladgálsz?!
Mint kiderült,nem maradtak a teremben,kimentek a pulthoz,ahonnan teljes volt a belátás.Utólag jókat nevetünk rajta és persze legalább volt mivel piszkálni,mint mondjuk biztosan jól keresnek a sztriptízesek,vagy elmehetek buliba vetkőzni,vagy csak simán most maradjon rajtam a ruha Emlékezetes volt,az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!