Szörnyen beégtem! Hogy viselkedjek ezek után?
Figyelt kérdés
Váratlanul itt termett az unokanővérem szörnyen vallásos barátja,senki nem szólt,senki nem hívott telefonon,én meg egy szál bugyiban meg pólóban összetalálkoztam vele a házban...Mindenki röhögött,szörnyen kínos volt... :S Mit csináljak,hogy viselkedjek? Nagyon ciki szituáció volt! :S2011. aug. 23. 21:00
11/24 anonim válasza:
A te lakásodban nyugodtan szaladgálhatsz egy szál punciban is, ha nem szólnak, hogy jönnek, akkor az az Ő bunkóságuk :)
12/24 anonim válasza:
Jaj,ugyan már nem a kopasz p.nádat látta,mit kell ebből ekkora ügyet csinálni?
13/24 anonim válasza:
Háát, én otthon voltam ugye, wcn erre anyukámnál volt egy barátnője vagy akárki csaj. Elvagyok ő meg egyszer csak rám nyit nem is volt igazán időm reagálni mert már csukta is az ajtót kb 2 másodperc volt. Na és ennyi volt.
14/24 anonim válasza:
nem égtél be szörnyen, nyugi. 40 fok van ráadásul, nem lehet az ember garbóban, és ők voltak tapintatlanok, hogy csak úgy jöttek. A családod többi tagjának kellett volna szólni, hogy vendég jött. Én is libbentem már elő rövid hálóingben, mert vendégek jöttek, szemrebbenés nélkül elővettem a köntöst és kész.
15/24 A kérdező kommentje:
ddde értitek,tanga volt rajtam (mást nem viselek el odalent :D:D:D),gondolhatjátok,milyen fejet vágott :S:S:S
2011. aug. 23. 21:29
16/24 anonim válasza:
ha szörnyen vallásos a srác, akkor a legkevesebb, hogy elkapja a tekintetét és nem bámul.
17/24 anonim válasza:
ebbe nincs semmi...
nem kell ezen problémázni...
figyelj én jobban leszoktam járatni magam /véletlen!!!/ én multkor pl. egy olyan embernek kijelentetem hogy ha törik ha szakad akkoris beházasodok a családjukba akivel tényleg csak ilyen 3-4 havonta futok össze eyzer néha beszélünk am. köszönö viszonyba vagyunk és a fia ilyen idős mint én /évvel ha idősebb nálam/ ő nem is tudja ki vagyok én is csak látásból.. ez jobb? az legalább "családon belül" volt
17/l
18/24 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem sajna csak 1-2 szituáció volt amikor voltam valahol társaságban és véletlen előkószált valaki. Egyszer egy lány, tök jó volt. És csak azon gondolkodtam hogy hááát igen ez is valami.
19/24 anonim válasza:
Mennyire vallásos? Esetleg még szüzességi fogadalmat is tett? Akárhogy is vam, lehet hogy otthon, például úgy reagálta le a látottakat, hogy: Köszönöm Istenem! :D
Nyugi, elhiszem, hogy kínos(bár tényleg nem a te hibád), de nem tart sokáig a helyzet. Pár nap, és elfelejtik az egészet. :)
20/24 anonim válasza:
Háát egyszer én is nyitottam rá egy srácra a WC-n. Nagyon kellemetlen volt mindkettőnknek. Az az igazság, hogy onnan kezdve akárhányszor megláttam, mindig ez jutott eszembe. Addig még tetszett is, de a budis dolog után egy kicsit szánalmassá vált a szememben. Tudom, hülyeség, és nem is tehetett róla, de akkor is. Én akkor még amolyan 18 éves voltam és még hittem a mesebeli hercegben, aki majd értem jön fehér lovon...és hát sehogyse illett a képbe az ahogy a WC-n ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!