Ekkora vesszőparipa lett a "felnőttség"? Fel lehet nőni "vezényszóra"?
:D
Ja, ahogy ha a kérdező közel van a 18-hoz, sokan annyit vágnak rá, hogy xard le a szüleid, elmúltál 18, semmi közük hozzá.
És kérdésből is akad ilyen naponta tíz... Miért kezelnek gyerekként, már elmúltam 15, azt akarok csinálni, amit akarok, felnőttem...blablabla..
Sokan összekeverik ma azt, hogy mit jelent felnőttnek lenni, és mit jelent, hogy hivatalosan nagykorú vagy.
A felnőtté válás folyamata tényleg abnormálisan eltolódott, és az "idősebb" generációnak nevetségesnek tűnik, mikor egy 25éves nem úgy viselkedik, mint egy életképes, ivarérett, kifejlett humanoid, hanem úgy, mint egy hisztis, durcás, épp dackorszak kellős közepén járó három éves óvodás.
Ezért szeretem a Kisherceg c. könyvet.
Aki már olvasta tudja miről beszélek.
31 éves vagyok, és tudok viselkedni a koromhoz illően, de ha otthon vagyok a férjemmel, vagy a szüleimmel, bátyámmal, akkor még mindig visongva nézem a Spongyabobot, bámulom a bárányfelhőket, és legszívesebben utána szaladnék minden pillangónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!