Mit tennétek, ha anyukátok azt mondaná, éveket vesztek el az életéből?
Szerintem ilyet nem mond egy normális anya.A válaszom erre az volt,hogy akkor miért akart egyáltalán gyereket,de szerinte csak hisztizek.Annyira el vagyok keseredve!Még a saját anyámnak is teher vagyok és iszonyúan megbántott.Tudom,nagyon nehéz volt velem mostanában,dehát mégis csak kamasz vagyok.Azt hitte,soha nem lesznek problémák?Miért ilyen velem?Ezek után már megértem azokat,akik öngyilkosak lesznek.A legrosszabb dolog,ha még a saját anyukájának is csak teher az ember.Vagy olyan elviselhetetlen lennék,hogy jogos ez?Ti mit tennétek?Iszonyúan el vagyok keseredve :'(
16/L
18:40 / 21:05 vagyok.
Nagyon értelmes és okos lány vagy. Nem mindenki képes arra, hogy belássa, ha ő is hibás valamiben, és megpróbáljon jobb lenni.
Remélem minden a lehető legjobban alakul majd. Csak maradj ilyen. Anyud egyszer még nagyon büszke lesz rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!