Mit tennétek, ha anyukátok azt mondaná, éveket vesztek el az életéből?
Szerintem ilyet nem mond egy normális anya.A válaszom erre az volt,hogy akkor miért akart egyáltalán gyereket,de szerinte csak hisztizek.Annyira el vagyok keseredve!Még a saját anyámnak is teher vagyok és iszonyúan megbántott.Tudom,nagyon nehéz volt velem mostanában,dehát mégis csak kamasz vagyok.Azt hitte,soha nem lesznek problémák?Miért ilyen velem?Ezek után már megértem azokat,akik öngyilkosak lesznek.A legrosszabb dolog,ha még a saját anyukájának is csak teher az ember.Vagy olyan elviselhetetlen lennék,hogy jogos ez?Ti mit tennétek?Iszonyúan el vagyok keseredve :'(
16/L
ne légy elkeseredve no, tessék itt egy kis lufiállatka :)
tényleg lehet csak úgy mondta, mert tényleg a számlák, meg a munka olyanná tehet
mondjuk én nem mondanám a gyerekemnek, de én nem vagyok más, de lehet más mondja, de nem gondolja komolyan
azt mondom próbálj meg vele beszélni, kérdezd meg hogy miért mondta ezt, neked ez fájt és rosszul esett
senki sem tökéletes persze, szerintem nem is lenne jó ha mindenki tökéletes lenne
fel a fejjel oké?:)
Mit nem lehet ezen érteni???
Amikor valaki napokat, heteket, hónapokat úgy tölt, hogy tiszta ideg, feszült, folyamatos aggodalom minden perc, akkor az rámegy az egészségére.
Keress rá: stressz.
Azért, mert lelkedből kiszakadt egyszem magzatod miatt halsz bele az idegbe, és éjjel kettőkor azon totózol, hogy melyik lesz előbb: hazatalál végre az a büdös kölök, vagy nem éled meg, mert agyvérzést és/vagy szívrohamot kapsz az idegtől, az még semmivel sem lesz kíméletesebb a szervezetedhez.
És nem gondolom, hogy attól lenne az anyád rossz anya, vagy azért lennél neki útban, mert pont miattad aggódik, idegeskedik.
Te meg ku.rva könnyen veszed, hogy ennyire természetes, hogy veled hónapok óta gáz van: "Tudom,nagyon nehéz volt velem mostanában,dehát mégis csak kamasz vagyok.Azt hitte,soha nem lesznek problémák?"
Ezek szerint te vagy a ludas, és most még te vagy kiakadva, ha anyád belefáradt a folyamatos feszültségbe??
Ennél lehet rosszabb is, ne aggódj. Idegesíted még egy kicsit, és kaphat idegösszeomlást, lehet teljes kimerültség a vége, esetleg jöhetnek pánikrohamok, sőt.. ha nagyon jól nyomod, akár az agyvérzésig felidegesítheted.
Erre te xarjál rá, hisz kamasz vagy, szerinted ez normális, és anyád lesz a köcsög állat, amiért nem egy gép, amelyikbe ha belerugdosol, akkor is változatlanul működik, csak egy ember... tényleg megérdemli, köpd is le érte... mit képzel ez magáról, hogy kimerül idegileg, ahelyett, hogy boldog lenne, hogy van aki idegesítse. Az ilyen anya... milyen is?
Á, úgyis oda lyukadtok ki, ne húzzuk az időt, jelents fel a gyámügynél, mert most ez is teljesen természetes.
18:40, 31N vagyok.
Próbáltam csak vigaszt nyújtani. Nem azt írtam, hogy normális dolog, amit az anyuka tett, hanem hogy nem megbocsáthatatlan.
Nincsen gyerekem, és lehet nem is lesz.
Bizony 31 évesen, rákos betegen, kevés eséllyel az élethez sokszor elkeseredek annyira, hogy akaratlanul is megbántok másokat.
Nem kell, hogy szánj engem. Szánnak itt elegen.
nekem is többször mondott ilyen. amikor FÉLÉVKOR tehát nem év végén megbuktam matekból egyből ilyeneket mondott hogy minek születtem meg ha ilyen szégyent hozok a fejére. nem vártam el hogy a nyakamba ugorjon érte, de ezt a mai napig tulzásnak tartom. én inkább apukám társaságát keresem, ő kedves és nagyon jó ember : ) tedd te is ezt szerintem
17/L
Hmmm. Nekem ezt pont nem mondta de hasonlót igen, meg úgy éreztette is. Mint amikor a kocsiban aki mondja másnak hogy "ilyenek meg olyanok" most így visszagondolva tök lazán gyerek előtt mondja hogy .... mm nem is értem mért nem robbanok ki a boldogságtól.
A válaszoddal nincs gond. Attól hogy az anyád még nem kell eltűrnöd bármit. Mindenesetre nekem egyszer egy nővel pont erről beszéltem.
Én már ugye úgy voltam vele hogy üü hogy lehetek ilyen förtelmes szörnyeteg, biztos nincs is semmi csak én vagyok a hülye. És akkor mondtam hogy ááh mindig hülyeségeket gondolok ő meg gyorsan közbevágott hogy azért ez nem így van.
Amit te érzel az úgy is van. Nem is másokhoz kell viszonyítanod magad. Mint pl ha azt érzed meleged van nem valószínű hogy FUUURCCSAA vagy, csak nem bírod úgy a meleget mint mondjuk akárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!