Szerintetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok.A nagybátyámat akit már 10 éve ismerek (mostoha) és 1 évvel idősebb nálam nagyon szabadon fogják a szülei egész nap gépezik kint van a városban kóricál és eléggé megromlott a kapcsolatunk mert csak akkor tudok vele beszélni ha kimegyek és a haverjai elött nem beszélek vele meg vannak jó csajok a barátai között nekem szinte egysem sőt mondjuk úgy nagyon nincs is. Mit csináljak?2011. aug. 23. 14:30
1/12 anonim válasza:
Szilvás buktát, mert azt szeretem. (Egyébként mi a kérdés?o.O)
2/12 A kérdező kommentje:
Az hogy most mit tegyek?
2011. aug. 23. 14:34
3/12 A kérdező kommentje:
Beszéljek vele?
2011. aug. 23. 14:36
5/12 anonim válasza:
Verd ki... ilyenkor mást nem nagyon tudsz tenni :/
6/12 anonim válasza:
Igen, az az egy mondat eljutott az agyamig. De miről kérdezel, hogy hogyan csajozhatnál be? Nem értem mit kérdezel, így jobb?
7/12 anonim válasza:
14 éves vagy, a nagybátyád 15 éves, neki vannak barátai, neked nincsenek, őt körülrajongják a lányok, téged meg nem. Persze, hogy beszélj vele. Ne legyél már most magányos farkas, legyen társaságod, hidd el, jobb, mint a gép előtt ülni.
8/12 A kérdező kommentje:
Mit tegyek hogy jobb legyen a kapcsolatom vele?
2011. aug. 23. 14:40
9/12 anonim válasza:
Miért kellene neked vele találkozni. Légy vagány, keress új barátokat: Szemléld a kis hölgyeket és kész!!Lemaradtál valamiről? Nem!!Na látod!!
10/12 A kérdező kommentje:
utcsó köszi
2011. aug. 23. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!