Szüleim nagyon keményen bánnak velem mióta megszületett a kisöcsém. De hogy vehetném rá ezekre?
Figyelt kérdés
Ezekre szeretném rávenni anyukámat, csak mert a kisöcsém megvan ezért nem lehet, nem tudom miért:
Nálam aludjon évente egyszer valaki.
Aki tudna segíteni nagyon megköszönném!!
11/L
2011. aug. 23. 08:24
11/15 A kérdező kommentje:
fél éves a kisöcsém aug 26-án lesz 7 hónapos. Anyu már nem szoptat és nem is sír éjszaka szóvala hülye anyám nem tudom iért nem engedi -.-
2011. aug. 23. 09:47
12/15 A kérdező kommentje:
és a legjobb barátnőim lennének azok szóval nem fiúk meg talán az unokahugom de még őt se engedi
2011. aug. 23. 09:49
13/15 anonim válasza:
na ide figyelj először is nem csodálom,ha így beszélsz,hülye anyám,mit képzelsz ki vagy te egy 11 éves kis pisis vagy,mit gondolsz te,nem engedi,nem engedi ha majd öcsikéd 1-2 éves lesz lehet megengedi,de ha ilyen a stílusod megértem azt is ha nem fogja megengedni,nem kötelező neki,az ő háza,ráadásul kicsi a testvéred,én sem örülnék ilyen helyzetben,min a baba 1 éves kora körül engedném hogy barátnőt hívj éjszakára, fiút meg 18 éves korodig biztosan nem,nem könnyű egy kisbabával
14/15 A kérdező kommentje:
én erre nem voltam kíváncsi csak a válaszra -.-
2011. aug. 23. 14:56
15/15 A kérdező kommentje:
te nem a kérdésre válaszoltál
2011. aug. 23. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!