Ha 17 évesen teherbe esnék annak milyen következményei lehetnének?
saját szívedre és eszedre gondolj!
ne itt kérj tanácsot! itt nagyon sok a hamis ember!
A szakítás tényleg benne van a pakliban, 15 év után is, de nem mindegy, hogy szülés után kapsz 100.000 Ft körül tgyást és/vagy gyedet, mert előtte dolgoztál 1-2 évet, vagy csak 27.000 Ft-t. Nem mindegy, hogy szülés után lesz-e hova visszamenned, ahol a gyerek sem probléma, vagy sehova nen vesznek fel, nem is a gyerek miatt, hanem mert végzettséged sincs, és mehetsz árufeltöltőnek minimálbérért. Az sem mindegy lesz-e saját házad, lakásod. Ilyen fiatalon az ember még nagyon sokat változik, egy párkapcsolat alatt is. És ha a srác pár év múlva búcsút int, hova mész? Anyukádékkal összeveszel, tőlük jönni kell, marad az anyásotthon.
Eseményutániról nem hallottál?
Szia! Saját tapasztalatból írom, hiszen én 16 évesen estem teherbe: NE! Abortuszellenes vagyok, de az idegeim már most rámentek az egészre, suli, gyerek, párkapcsolat. Mindenhol nem tudod megállni a helyed, szülői segítség nélkül én már rég felakasztottam volna magam( nem anyagi segítségre gondolok, a lelki támogatás ebben az időben nagyon fontos.)
Fél éves a fiam, tudom mit beszélek! Ha nem vagy terhes, akkor ezen túl sokkal jobban vigyázzatok!
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!