Mi a véleményetek az Orsi névtől?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 21:29
31/44 anonim válasza:
azért tartom ridegnek mert egyszerűen ilyen érzésem lesz tőle:D ezt nem nagyon lehet megmagyarázni,de általában ha felmerül egy név akkor rögtön megjelenik elöttem képzeletben egy ember akire ráillik az a bizonyos név:D
32/44 anonim válasza:
Hajlamosak vagyunk bizonyos neveket konkrét személyekhez kötni, ezért vannak eltérö hozzászólások. A név jelentése (kis medve) alapján kicsit duci, állandóan csokit majszoló, idönként álomszuszék, de szeretnivaló lányt képzelek.
33/44 anonim válasza:
Bocsi, de muszáj volt feltennem nekem is a kérdést :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
34/44 anonim válasza:
Az én feleségem Orsolya és még Natália is. Ő tényleg hideg, céltudatos határozott nő! (szerencsére velem inkább tüzes) én imádom, a neveivel együtt. Ő pl. nem szereti az Orsolyát, Orsit preferálja.
35/44 anonim válasza:
ja és a virslimárka is eszembe jut róla:D
36/44 anonim válasza:
Engem kedves emberre emlékeztet, volt szobatárs, szóval bajom nincs vele, viszont gyerekemnek nem adnám.
Másik történet ismerősöméknél Ausztriában, egy kis kocsmában volt egy Orsi nevű pultos lány.Csak úgy hívták "Usi" ugyanis az Arsch(arsch"i") németül s.egget jelent, és kimondva nagyon hasonlóan hangzik, mint az Orsi.Szóval nekünk is Usinak kellett hívjuk, hiába volt Orsi :)
Csak érdekességképp jegyeztem meg.
37/44 anonim válasza:
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, így számomra nem derült ki, hogy te is Orsi vagy-e, DE ha igen,a németekkel/osztrákokkal csak óvatosan a bemutatkozásnál ;)
Előző voltam
24L
38/44 anonim válasza:
Én egy normális Orsit ismerek. Kedves, megbízható, őszinte, szemüveges, kövér, dolgozó nő. A név nem tetszik, de a személyt nagyon kedvelem.
39/44 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.a név jelentése: kismedve vagy ló, paripa.ez fura mert nem vagyok duci hanem nagyon vékony vagyok ^^nekem tetszik
2011. aug. 23. 08:08
40/44 anonim válasza:
nekem nagyon visszataszító ez a név... nem tudom miért, sose volt szimpatikus, aztán pont egy "orsika" kavart be a párkapcsolatomba, azóta még jobban taszít:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!