Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi okozhatja a depressziót...

Mi okozhatja a depressziót gyermekeknél? Családban a szülők veszekedése és elválása is vezethet depresszióhoz?

Figyelt kérdés
Mostanában a lányom igen furcsán viselkedik! Én úgy gondolom hogy depresszióról van szó. Nagyon csendes pedig sokat tud beszélni. bezárkózik a szobájába és a tanulmányai is romlottak az elmúlt 1 évben. Régen 1 életvidám kislány volt de most szomorú élet kedvtelen és semmihez sincs kedve! A párommal sokat veszekedünk mostanában. Ez rá is hatással lehet??? Most már külön élünk a párommal és a lányom folyton azt a képet nézegeti amin az esküvőnk napján voltunk. azóta ketté tépte a képet. miért van ez ?
2011. aug. 22. 20:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Minden esetre nagyonszépen köszönöm a válaszokat remélem javúlni fog a helyzetünk !
2011. aug. 22. 20:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Négyéves koromban váltak, és bár nem emlékszem, szerintem nem törődtek azzal, hogy én hogy élem meg, hogy anyámmal egyből az új nevelőapámhoz költöztünk.

Azóta már felnőttem, de nehéz az élet. Bizonyos dolgokban megragadt a személyiségem négyéves korban. De most segítséggel helyrehozom.

Szerintem nyílj meg neki te, hogy mit hogyan élsz meg, mi miért történt.

Nem lehet, hogy az apjával szeretne inkább lenni? Azt meg lehetne oldani, ha így van?

Ha nem megy, akkor kérj szaksegítséget! Hiszen ez fontos ügy.

2011. aug. 22. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!