Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 50-es Anyukák! Ehhez mit...

50-es Anyukák! Ehhez mit szólnátok?

Figyelt kérdés

22L vagyok, és szeretném csak úgy meglepni anyámat. :) 51 éves és nem jár el sehova, nem vesz magának semmit, nem sminkel, utál öltözködni, mindig csak zsákruhákat hord. Mondjuk tényleg van rajta +20 kiló.

A kedvenc magazinja a Nők Lapja, és arra gondoltam, írok a szerkesztőségbe, hogy csináljanak anyával egy Átváltoztatjuk-típusú fotózást. :) Csak ahogy ismerem, idegrohamot kapna, hogy ezért ő utazzon fel Pestre, meg majd idegenek ugrálják körbe, ki lesz "vakolva" az arca, meg holmi fiatal csitri fodrász csaj ne nyúljon a hajához...nem tudom, mennyire jól vagy rosszul sülne el ez az akció, de szerintem nagyon jót tenne neki. :)

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 22. 18:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm! Nálad a pont. :D Én elfogadom anyámat, de ez már nem állapot...51 évesen 61-nek néz ki. Nem azt mondom, hogy kezdjen sminkelni, meg magassarkú, stb, de tanár, rengeteg fiatal veszi körül, és úgy néz ki mint valamelyikük nagyanyja. Sőt már utcán, régi ismerős (!!!) is nézte őt a nagyanyámnak. Szóval csak pici változás kéne, jó, elismerem, a NL-dolog sz.r ötlet volt, el is vetettem. :D
2011. aug. 22. 18:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Tanár! Ez a kulcsszó. Azok az emberek, akik naponta több emberrel foglalkoznak (orvos, nővér, tanár, rendőr stb.) foglalkoznak, sokkal hajlamosabbak az úgynevezett kiégésre, ami vminek (lehet az külső, hobbi) a hanyagolását vonja maga után. Inkább szervezz anyukáddal egy csajos estét. Vidd el vásárolni, vegyél neki vmi szép ruhát (akár turiba is vihetes, ha nincs rá pénzed) utána öltözzetek ki, sminkeld ki és ünnepeljétek meg a szülinapját.
2011. aug. 22. 18:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem:

1. Magad is ismered annyira anyádat, hogy tudd: idegbajt kapna ettől, akkor miért kérdés, hogy ezt "add"-e ajándékba?

2. Szerintem egy anyukádféle nő biztos hogy mindenre vágyik, csak nem arra, hogy újságban mutogassák.

3. Közel sem valószínű, hogy épp őt választaná ki a Nők Lapja. Szerintem ott eleve nem vágják nagy fába a fejszéjüket, csak olyat szerepeltetnek, akiből ki is lehet hozni valamit, lehet, hogy eleve kamu az "ilyen volt" része a képsoroknak, csak egy mesterségesen kreált nyomit csinálnak egy átlagos nőből, utána meg húde kicsinosítják.

2011. aug. 22. 18:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Jan. 1-én lesz 52...:D Szerintem befizetem arcmasszázsra, mert azt régóta szeretné...meg esetleg ruha ajándékutalvány. Köszönöm az ötleteket! Akkor a NL verzió törölve. :))
2011. aug. 22. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Arcmasszázs és ruhautalvány nagyon szuper lesz. :)

Tuti örülni fog neki. ÉS kitudja.. talán egy pár csinos ruci után, már egy pici sminket is igényelni fog. Megszereti, megszokja, úgy marad. :)

Remélem tetszeni fog neki!!!

2011. aug. 22. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Értékelném a gesztust, de nem vennék részt az átváltoztatásban, még ha ki is választanának, akkor sem. Visszataszító, és nem szeretném, hogyha egy egész ország félresiklott, ostoba háziasszonyai bámulnák a képeimet egy szennylapban. De mivel anyukád szereti a Nők Lapját, gondolom, neki nincsenek ilyen problémái.

Csak ahogy ismerem, idegrohamot kapna, --> egyértelmű, ne bosszantsd.

2011. aug. 23. 16:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a baj ezzel? Az teljesen elképzelhetetlen, hogy örülne is neki?Nem lehet, hogy azért hord zsákruhákat, mert nem találja önmagát ebben a korban? Ne nevettessetek már! Egy 50 éves nő igenis lehet gyönyörű és kívánatos! Nagyon sokan örülnének egy ilyen lehetőségnek. idegrohamot meg maximum az örömtől kapna. Igen! vidd el őt! látni fogja, hogy a zsákruha alatt is látja a családja a szépséget ami benne rejlik!!!
2012. ápr. 18. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!