50-es Anyukák! Ehhez mit szólnátok?
22L vagyok, és szeretném csak úgy meglepni anyámat. :) 51 éves és nem jár el sehova, nem vesz magának semmit, nem sminkel, utál öltözködni, mindig csak zsákruhákat hord. Mondjuk tényleg van rajta +20 kiló.
A kedvenc magazinja a Nők Lapja, és arra gondoltam, írok a szerkesztőségbe, hogy csináljanak anyával egy Átváltoztatjuk-típusú fotózást. :) Csak ahogy ismerem, idegrohamot kapna, hogy ezért ő utazzon fel Pestre, meg majd idegenek ugrálják körbe, ki lesz "vakolva" az arca, meg holmi fiatal csitri fodrász csaj ne nyúljon a hajához...nem tudom, mennyire jól vagy rosszul sülne el ez az akció, de szerintem nagyon jót tenne neki. :)
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem:
1. Magad is ismered annyira anyádat, hogy tudd: idegbajt kapna ettől, akkor miért kérdés, hogy ezt "add"-e ajándékba?
2. Szerintem egy anyukádféle nő biztos hogy mindenre vágyik, csak nem arra, hogy újságban mutogassák.
3. Közel sem valószínű, hogy épp őt választaná ki a Nők Lapja. Szerintem ott eleve nem vágják nagy fába a fejszéjüket, csak olyat szerepeltetnek, akiből ki is lehet hozni valamit, lehet, hogy eleve kamu az "ilyen volt" része a képsoroknak, csak egy mesterségesen kreált nyomit csinálnak egy átlagos nőből, utána meg húde kicsinosítják.
1. vagyok.
Arcmasszázs és ruhautalvány nagyon szuper lesz. :)
Tuti örülni fog neki. ÉS kitudja.. talán egy pár csinos ruci után, már egy pici sminket is igényelni fog. Megszereti, megszokja, úgy marad. :)
Remélem tetszeni fog neki!!!
Értékelném a gesztust, de nem vennék részt az átváltoztatásban, még ha ki is választanának, akkor sem. Visszataszító, és nem szeretném, hogyha egy egész ország félresiklott, ostoba háziasszonyai bámulnák a képeimet egy szennylapban. De mivel anyukád szereti a Nők Lapját, gondolom, neki nincsenek ilyen problémái.
Csak ahogy ismerem, idegrohamot kapna, --> egyértelmű, ne bosszantsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!