Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kibékíteni a...

Hogyan tudnám kibékíteni a húgomat meg a feleségemet? Nálatok volt hasonló helyzet?

Figyelt kérdés

A húgom a feleségemet egy elkényeztetett "cicababának" tartja, a feleségemnek sincs jó véleménye a húgomról.

A feleségem 25 éves, a húgom meg 22.

Miért kényszerítenek arra ,hogy mindig válasszak közülük, hogy kinek van igaza?

2011. aug. 22. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

16.43 vagyok, miért kellene együtt gyerekezniük?

Nekem két sógornőm van, egyszerűen nem jövünk ki egymással. Ők is ezt tervezték, hogy majd "együtt gyerekezünk", csak nekik ez állandó közös programokat jelent. Nekem vannak más barátaim rajtuk kívül, és sajnos tényleg nem értjük meg egymást. Náluk ráadásul kompromisszum sincs, vagy az van, amit ők akarnak, vagy semmi. Én meg úgy vagyok vele, hogy azért, mert a férjem testvérei, még nem kötelező jóban lennünk, és a gyerekem sem fog sérülni, ha nem játszik együtt minden hétvégén az ő gyerekeikkel.

Mondom, azért, mert nők, még nem kell jóban lenniük.

2011. aug. 25. 18:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
ne eröltesd, annàl nincs rosszabb! Hagyd ràjuk!!
2012. aug. 23. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne tervezd be az életedbe, hogy mások hogyan viselkedjenek. Lehet, neked jó lenne, amit te szeretnél, és elképzelsz, de te nem vagy ők. És ők nem te. Csak olyasmit akarjál, amit te akarsz végrehajtani, és ne akarj olyat, amit másvalakinek kell végrehajtani.

Szóval, add fel.

2012. aug. 24. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!