Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne kirakni a...

Hogyan lehetne kirakni a házunkból egy "illetéktelen" személyt? Lehet kérni rendőri intézkedést?

Figyelt kérdés
Tesóm lassan egy éve szakított a barátjával, aki mai napig a húgom és családom nyakán élősködik. Egyszerűen nem tudják kirakni a lakásból. Ha elvették tőle a lakás kulcsot, bemászott a kerítésen stb. Hivatalosan nincs bejelentve (szerencsére) csak ott van mint a parazita. Húzza az időt, mert nincs hova kihez mennie, itt meg túl jó dolga van. Közbe oltogatja a tesóm, sértegeti a szüleimet és olyan mocskos a szája, hogy még a szüleim érezzék magukat szarul, h a saját házukba lakhatnak. Mit lehetne tenni?
2011. aug. 22. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
ha nem akartok rendőrt hívni, szerintem elég, ha szóltok neki, hogy ha holnap reggel még ott lesz, akkor rendőrt hívtok. De nem ártana úgy mondani, hogy el is higgye. Meg nem ártana nem egyedül hagyni, nehogy magával vigyen egy két szuvenírt.
2011. aug. 22. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű ha legközelebb megjelenik hívják a rendőröket, ha megint megjelenik újra rendőrt kell hívni. Mindenképpen ki kell zárni, hiába mászik be a kerítésen ha az ajtó ablak zárva.
2011. aug. 22. 14:54
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

"Azt lehet tenni", hogy ne legyen "túl jó dolga". Ha -mondjuk- naponta 5-ször elvernék jó alaposan, szerintem másnapra találna valami másik helyet. Nem is értem. Pedig olyan egyszerű ez... Olyan nincs, hogy én valakit kiteszek és visszajön. Hogy klasszikust idézzek: "Ha elutazol, akkor el vagy utazva." Ennyi.

43/F

2011. aug. 22. 14:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
már egy éve is lehetett volna hívni a rendőröket....ha ilyen hülyék vagytok, akkor pedig megérdemlitek, hogy a nyakatokon van...
2011. aug. 22. 15:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
lecserélni a zárat, ha bemászik hívni a rendőrséget. ha le van cserélve a zár a lakásba nem tud bemenni.
2011. aug. 22. 15:03
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

Hát azt hittem, kamu a kérdés, nem tudom elképzelni, hogy vannak ilyen nyomorék, szerencsétlen emberek, mint a családod. A párom elég visszafogott, szelíd természet, de ő is azt mondta, ilyen esetben úgy kihajítaná az illetőt, hogy a következő városig szállna.

Az ilyen emberek meg is érdemlik, hogy élősködjenek rajtuk. Ki tudja, talán még a lakást is a srác nevére íratnák, ha az azt mondaná nekik. Tesódnak amúgy van új bikája, nem lehet, hogy alkalmanként még összefekszik az élősködővel?

2011. aug. 22. 15:23
 17/17 A kérdező kommentje:
KEDVES utolsó! Nem a sértésedre voltam kíváncsi csak a tanácsodra!De úgy látszik nem tudsz sok hasznosat mondani...
2011. aug. 23. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!