Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom hogy jó nő...

Honnan tudhatom hogy jó nő vagyok?

Figyelt kérdés
jó nő illetve szép? milyen jelekből. csak kíváncsiságképp tettem fel a kérdést. van magamról egy képem de honnan tudhatom hogy az mások számára is az amit én gondolok?
2011. aug. 22. 14:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%

"A jó nők tudják magukról, hogy jó nők."

Ezt olyanok is tudják magukról, akik nem jó nők...

2011. aug. 22. 14:18
 12/22 anonim ***** válasza:

Kérünk képet!

Írd be hogy kepmegoszto.com (és oda tudsz tallózni képet,majd ide beilleszteni a linket)

2011. aug. 22. 14:19
 13/22 anonim ***** válasza:
Képetképet! :)
2011. aug. 22. 14:33
 14/22 anonim ***** válasza:

Stabil önismeret alapján, valamint a mindkét nembeli visszajelzések is szokták igazolni, ha valaki jó nő.

Ugyanis a jó nővel szemben a másik nő általában érez némi irigységfélét vagy elismeréssel adózik annak, hogy jó - a férfiak reakcióit pedig a legtöbb jó nő is meg a nem jó nő is nagyon is jól ismeri. :)

2011. aug. 22. 14:33
 15/22 anonim ***** válasza:

Valaki azt irta, hogy egy jó nõnek mindig kacérkodnia kell, vagy mindig mosolyognia. Pontosan egy jó nõ nem csinàl ilyesmit, mert anélkül is észreveszik, egyszerûen vonzza a tekinteteket, a férfiakat.

Te érezd jól magad a bõrödben, akkor màr jobbnak érzed magad mindenkinél.

2011. aug. 22. 14:34
 16/22 A kérdező kommentje:
mint említettem kíváncsiságképpen tettem fel a kérdést. azért nem írtam bele hogy én milyen visszajelzéseket kapok mert nem akartam így befolyásolni a válaszokat. de köszi a válaszokat
2011. aug. 22. 14:34
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha elmész az utcán fütyülnek a munkások.

Viccet félretéve. Szerintem érezned kell, hogy jó nő vagy e. De ha vannak közeli barátaid akkor kérdezd meg tőlük, hogy szerintük milyen vagy. Ha jó barátok megmondják az igazat.

2011. aug. 22. 14:36
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez belülről jön. Kaphat az ember bármilyen visszajelzést, ha belülről nem tudja hogy jó nő, akkor mindegy.
2011. aug. 22. 14:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Jaj, megjegyzéseket és füttyöket csak a kihívóan öltözködő nők kapnak, de az még nem egyenlő a jónőséggel, sőt!

Egy szép nőnek, aki egyszerűen van felöltözve, nem fognak beszólni és utána fütyülni, míg egy kevésbé szépnek (sőt akár rondának) simán, ha k*rvásan öltözik!

A beszólós, fütyülős pasik nem azt nézik, hogy valaki mennyire jó nő, hanem hogy mennyire feszül és rövid a ruhája!

2011. aug. 22. 16:00
 20/22 anonim ***** válasza:
meg az igazán komoly, jó nőknek sokszor be se mernek szólni...
2011. aug. 22. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!