Honnan tudhatom hogy jó nő vagyok?
Figyelt kérdés
jó nő illetve szép? milyen jelekből. csak kíváncsiságképp tettem fel a kérdést. van magamról egy képem de honnan tudhatom hogy az mások számára is az amit én gondolok?2011. aug. 22. 14:01
1/22 anonim válasza:
hát gondolom ezt úgy érzi az ember... de kíváncsi vagyok mit írnak mások
2/22 anonim válasza:
Pl. onnan, hogy sok férfinek tetszel, sok udvarlód van, megnéznek az utcán és mondják is, hogy mennyire szép vagy.
3/22 A kérdező kommentje:
igazából most olyan az élethelyzetem hogy otthon dolgozok sokat így nincs udvarlóm mert nem igazán járok el...
2011. aug. 22. 14:06
4/22 anonim válasza:
Azért mert most nem jársz el otthonról a munkád miatt, gondolom más miatt néha kimész az utcára nem? Ha jól nézel ki, akkor a férfiak megnéznek, megjegyzéseket tesznek rád. A pillantásukból láthatod, hogy tetszel-e nekik azért néznek meg vagy épp ellenkezőleg. Azokat is meg szokták nézni az emberek, akik nagyon extrém módon néznek ki valamiért (és többnyire nem áll jól nekik).
5/22 anonim válasza:
Tegyel fel egy kepet,es meglátod,hogy milyen velemenyeket kapsz...
6/22 anonim válasza:
Én is a képes dolgot akartam mondani. :D
8/22 anonim válasza:
LOL tegyél fel egész alakos aktot.
9/22 anonim válasza:
A jó nők tudják magukról, hogy jó nők. Aki "jó nő", de ezt nem tudja magáról, az nem úgy viselkedik, nem olyan a kisugárzása, és emiatt már nem lesz annyira csábító a másik nem számára. A jó nő szeret kacérkodni, csábosabban néz, ezért tetszik a férfiaknak. Aki nem érzi jó nőnek magát, nem mosolyog annyit, nem jár el annyit, stb. ezáltal elszürkül..
10/22 anonim válasza:
Jő nő vagy jól kinéző nő?Nem mind1, attól hogy egy nő jól néz ki még nem azt jelenti hogy "jó nő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!