Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom hogy jó nő...

Honnan tudhatom hogy jó nő vagyok?

Figyelt kérdés
jó nő illetve szép? milyen jelekből. csak kíváncsiságképp tettem fel a kérdést. van magamról egy képem de honnan tudhatom hogy az mások számára is az amit én gondolok?
2011. aug. 22. 14:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
hát gondolom ezt úgy érzi az ember... de kíváncsi vagyok mit írnak mások
2011. aug. 22. 14:03
 2/22 anonim ***** válasza:
Pl. onnan, hogy sok férfinek tetszel, sok udvarlód van, megnéznek az utcán és mondják is, hogy mennyire szép vagy.
2011. aug. 22. 14:04
 3/22 A kérdező kommentje:
igazából most olyan az élethelyzetem hogy otthon dolgozok sokat így nincs udvarlóm mert nem igazán járok el...
2011. aug. 22. 14:06
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Azért mert most nem jársz el otthonról a munkád miatt, gondolom más miatt néha kimész az utcára nem? Ha jól nézel ki, akkor a férfiak megnéznek, megjegyzéseket tesznek rád. A pillantásukból láthatod, hogy tetszel-e nekik azért néznek meg vagy épp ellenkezőleg. Azokat is meg szokták nézni az emberek, akik nagyon extrém módon néznek ki valamiért (és többnyire nem áll jól nekik).
2011. aug. 22. 14:11
 5/22 anonim ***** válasza:
Tegyel fel egy kepet,es meglátod,hogy milyen velemenyeket kapsz...
2011. aug. 22. 14:13
 6/22 anonim ***** válasza:
Én is a képes dolgot akartam mondani. :D
2011. aug. 22. 14:14
 7/22 anonim ***** válasza:
Kerunk egy kepet ; )
2011. aug. 22. 14:15
 8/22 anonim ***** válasza:
52%
LOL tegyél fel egész alakos aktot.
2011. aug. 22. 14:16
 9/22 anonim ***** válasza:
36%
A jó nők tudják magukról, hogy jó nők. Aki "jó nő", de ezt nem tudja magáról, az nem úgy viselkedik, nem olyan a kisugárzása, és emiatt már nem lesz annyira csábító a másik nem számára. A jó nő szeret kacérkodni, csábosabban néz, ezért tetszik a férfiaknak. Aki nem érzi jó nőnek magát, nem mosolyog annyit, nem jár el annyit, stb. ezáltal elszürkül..
2011. aug. 22. 14:16
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
Jő nő vagy jól kinéző nő?Nem mind1, attól hogy egy nő jól néz ki még nem azt jelenti hogy "jó nő".
2011. aug. 22. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!