Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeházasodnátok pl egy...

Összeházasodnátok pl egy rendőrrel? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
A rendőrök, katonák és egyéb egyenruhások, elég népszerűek a nők körében. Szerintem sokszor előfordul(hat) hogy kikezdenek velük. Mennyire csábulnak vajon el?
2011. aug. 22. 13:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én simán, sőt örülnék neki, ha az lenne. Bárkivel kikezdhetnek, a lényeg, hogy hagyja vagy nem magát.
2011. aug. 22. 14:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem mennék hozzá egyikhez sem.

Volt egy osztálytársam anno, sajna, azóta kiderült, hogy valami ritka buta liba szegény. Mindenáron férjhez akart menni, minél előbb és csakis ahhoz, aki (éppen) katonaruhát visel. Tökmindegy volt neki, hogy ki van a ruhában. Katona legyen. Ezen már 18 évesen is ki voltam akadva. Hogy lehet valaki ennyire ostoba? Hozzámegy egy ruhához? Ráadásul a srác hamarosan leszerelt, miután megismerkedtek.

2011. aug. 22. 14:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Persze, ha beleszeretek.

Én odavagyok az egyenruhákért (:

2011. aug. 22. 14:50
 14/16 anonim ***** válasza:

"Minden rendőr ismerősöm megmondja, h a legnagyobb qurvák a világon."

Na, ezt aláírom ... én 10 évig éltem rendőrrel, az itteni kapitányságon mindenki dugott mindenkivel ... a végén már ő is. Úgyhogy otthagytam.

2011. aug. 22. 16:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Ismerek valakit aki szintén kikezdett egy egyenruhással,ő elég magas beosztásban van.Szegény most szeretői státuszban van.Minden csak oda van a pasiért...

Ja én jártam 1 rendőrrel,de buta volt mint a tök :D

2011. aug. 22. 18:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Tűzoltóval, katonával rendőrrel egyaránt csak akkor, ha nem alkoholista, nem korrupt és értelmes ember.
2011. aug. 23. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!