24 éves nő és 34 éves férfi. Túl nagy vagy ideális a korkülönbség?
24 vagyok, a párom holnap lesz 33 éves. Második babánkat várjuk.
Eddig minden rendben volt, sajnos rohamosan romlik a kapcsolatunk. Ő elkezdte második kamaszkorát élni. Nélkülem. Kell folytatnom?
Nekem nem kellene egy 10 évvel idősebb pasi, és akikkel beszélgettem erről nekik sem.
Biztos vannak kivételek, ahol ez működik, de szerintem nem ideális.
Szerintem teljesen jó ez a korkülönbség. Bár függ attól is, mennyire érett a nő, mert van, aki nagyon gyerekes 24 évesen. Én pl. az voltam.
5/15-ösnek mondanám, hogy igen, sok lány 21 évesen még igen gyerekes, és tényleg öregnek tartják a 29 éves pasikat. Bezzeg 5 év múlva már rájönnek, hogy 30-as férfit szeretnének. :) Magam tapasztalatát mondtam el. 20 éves koromban randiztam egy 29 éves mérnökkel, így utólag belegondolva egy rendes, normális pasi volt, de 20 évesen éretlen kis hülye voltam, és teljesen hülyének néztem, mit akar ez a pasi tőlem, tök unalmas... Azt, hogy uncsi, abból gondoltam, hogy már meg akart állapodni, én meg későn érő típus voltam, és máson sem járt az eszem, csak a bulin, szórakozáson.
Lehet, hogy te is éppen ilyen lányokat fogsz ki, kedves 29 éves pasi. De biztos, hogy vannak érettebb lányok is ennyi idősen.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!