Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Léna névről?

Mi a véleményed a Léna névről?

Figyelt kérdés

Párommal hamarosan szeretnénk kisbabát, a fiú név adott: az ő nevét fogja örökölni.

De ha kislány lesz, akkor én ezt szeretném Neki adni :)

Párom Varga, ami eléggé kemény hangzású, a Léna meg lágy, nőies, szerintem passzolna hozzá.

Szerinted? :)

2011. aug. 22. 12:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elmegy,bár most tömegnév lett,de a Vargához egyáltalán nem megy.
2011. aug. 22. 12:44
 12/18 anonim ***** válasza:

Elöző válaszolonak:Szerintem igenis szép, én nem simerek egy Léna nevüt sem.

Varga Léna*.*

2011. aug. 22. 13:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Attól hogy te nem ismersz,attól még lehet tömegnév.Nálunk iszonyat népszerű,pár éve ezzel van tele a városi anyakönyvi hírek.Előtte meg az Annával.
2011. aug. 22. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekünk Helénánk van, de otthon Lénának becézzük. Szeretem :)
2011. aug. 22. 13:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik.
2011. aug. 22. 13:59
 16/18 anonim ***** válasza:
nekem egyik kedvenc nevem. nagyon szép, de nem magyar név. Az ilyen "univerzális" neveket azért csípem, mert bármely külföldi ki tudja helyesen ejteni, nem úgy mint az én nevemet(Kinga), hogy vagy mindig az a-t á-nak ejtik, és nagyon furcsán hangzik, ami a Léná-nál nem olyan vészes :)
2011. aug. 22. 17:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik :)
2011. aug. 22. 22:33
 18/18 anonim válasza:

Nekem is tetszik, már csak azért is, mert én imádom a t.A.T.u. (egy orosz lányduó), és az egyik lány Lena Katina-nak hívják, és nagyon gyönyörű, és tehetséges :)

de tényleg nagyon szép név, gratulálok előre is a kislányhoz (vagy kisfiúhoz) :)

14/L

2011. aug. 26. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!