Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Renáta...

Mi a véleményetek a Renáta névről?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek kislánya fog születni és ezt a nevet akarják a párjával adni. Én csak kíváncsiságból kérdezem hogy nektek hogy tetszik. Elég ritka név, nekem szimpatikus.
2011. aug. 22. 11:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
82%

"Nekem nem tettszik,olyan cigányos..."

Kikérem magamnak! Én speciel egyetlen roma Renátát sem ismerek!!! nem cigányos név, az a Dzsennifer meg a Vanessza és társai...

Egyébként én Renáta vagyok és szeretem a nevemet, mert illik hozzám.

2011. aug. 22. 15:29
 32/41 anonim ***** válasza:
82%
Kapja be mind, aki lecigányozza ezt a nevet! Letojom, hogy arrafelé hány roma viseli, abszolút nem cigányos hangzású, azok a spanyol neveket szeretik adni a kölkeiknek.
2011. aug. 22. 15:33
 33/41 anonim válasza:
Attól még rengeteg cigány adja a gyerkeinek és épp ezért már alapból cigányosan hangzik.
2011. aug. 22. 15:35
 34/41 anonim ***** válasza:
81%
hát felénk nem hangzik annak... biztos keleten igen, itt nyugaton nem.
2011. aug. 22. 18:27
 35/41 anonim ***** válasza:
Ellenszenves , utálom ezt a nevet!
2011. aug. 22. 18:40
 36/41 anonim ***** válasza:
64%

Én is nyugati részen lakom. Itt sem hívják a cigányokat így...Egyébként mitől parasztos? Az Erzsi, Bözsi, stb oké. De a Renáta??????? Nagyon helyes kis név.

10 éves kislányom nekem is Renáta . Arra gondoltam, mikor megláttam a kérdést, hogy megmutatom neki, milyen válaszok érkeznek. Nem gondoltam volna, hogy ennyire bunkó beszólások lesznek, hogy parasztos, cigány, hasonlók. Oké, hogy valakinek nem tetszik, szíve joga, de miért kell leszólni. Most már meg sem mutatom neki, mert szegényem elsírná magát.

2011. aug. 22. 19:50
 37/41 anonim ***** válasza:

kedves 19:50-es

a lányodat így hívják, nyilván mert neked ez a név tetszik és persze, hogy védeni akarod, de akiknek nem tetszik ez a név azok sem bunkók, csak mert nekik épp nem tetszik.

Nagyon csúnyán fogalmaztál.

Gondolom a kérdező kíváncsi volt a véleményekre és nem hiszem, hogy azt várta, hogy mindenkinek oda legyen érte, ha véleményt kérünk akkor fogadjuk el a negatív kritikákat is ne csak azt ami nekünk jó.

2011. aug. 22. 20:40
 38/41 anonim ***** válasza:
Annyira cigányos vagy parasztos, mint az összes többi név... akkor tényleg bármelyikre rá lehet sütni ezeket a jelzőket. a cigányok is adnak mindenféle nevet a gyerekeiknek, valamelyik a megszokottabbakból választ, más meg a meghökkentőeket szereti. De a Renátát még véletlenül sem szokták a romanevek közt említeni.
2011. aug. 22. 20:49
 39/41 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik,ezért is adtam a lányomnak ezt a nevet már 11 éve.Cigányos? Parasztos? Jól leírták az előzőek,hogy azok a Vanesszák,Mercédeszek,Dzseniferek,Elizabettek,Loretták..

De nem a Renáta.Főleg itt Szabolcsban.De kivételek sajnos mindig vannak.

2011. aug. 22. 23:19
 40/41 anonim válasza:
Valakihez illik. De nekem mindig unszimpatikus emberek jutnak eszembe róla..nem ismerek egyetlen normális Renit sem , mindegyik egy p*csa.
2011. aug. 23. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!