Mit tennél? Bővebben lent
Figyelt kérdés
... ha elhagyna a párod azért mert a szüleivel nem tudja kezelni a viszonyát?
Ha arra hivatkozna, hogy nem akar tovább bántani téged?
Várnál rá, abban reménykedve, hogy újra együtt lesztek, vagy keresnél magadnak egy új társat?
Mit tennél?
2011. aug. 21. 18:39
1/4 anonim válasza:
engem sem bírnak a párom szülei... sőt...
mégsem hagyjuk el egymást, nem érdekelnek... (azzal vigasztalódom, hogy egyszer úgy is elmennek)
2/4 anonim válasza:
Hát, ha ő lenne az igazi, akkor egy darabig várnék, ha nem jön vissza, akkor pedig elkezdenék ismerkedni mással. Viszont tudom magamról, hogy egy szavába kerülne és újra ott lennék.
3/4 A kérdező kommentje:
Ő hagyott el engem, a fenti okok miatt... Szeretem, csak jó lenne kívülállóként is látni a dolgokat, hogy érdeme-e várni rá, vagy totál magam ellen játszom...
Per pill csak egy szavába kerülne és újra a karjaiban lennék...
2011. aug. 21. 18:47
4/4 anonim válasza:
Sok jövöt nem látok a dologban, mert ezzel azt ismeri be, hogy a szülei a fontosabbak, mint te. Az, hogy ezzel téged akar kimélni, csak kibúvó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!