Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél? Bővebben lent

Mit tennél? Bővebben lent

Figyelt kérdés

... ha elhagyna a párod azért mert a szüleivel nem tudja kezelni a viszonyát?

Ha arra hivatkozna, hogy nem akar tovább bántani téged?

Várnál rá, abban reménykedve, hogy újra együtt lesztek, vagy keresnél magadnak egy új társat?

Mit tennél?

2011. aug. 21. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:

engem sem bírnak a párom szülei... sőt...

mégsem hagyjuk el egymást, nem érdekelnek... (azzal vigasztalódom, hogy egyszer úgy is elmennek)

2011. aug. 21. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, ha ő lenne az igazi, akkor egy darabig várnék, ha nem jön vissza, akkor pedig elkezdenék ismerkedni mással. Viszont tudom magamról, hogy egy szavába kerülne és újra ott lennék.
2011. aug. 21. 18:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Ő hagyott el engem, a fenti okok miatt... Szeretem, csak jó lenne kívülállóként is látni a dolgokat, hogy érdeme-e várni rá, vagy totál magam ellen játszom...

Per pill csak egy szavába kerülne és újra a karjaiban lennék...

2011. aug. 21. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok jövöt nem látok a dologban, mert ezzel azt ismeri be, hogy a szülei a fontosabbak, mint te. Az, hogy ezzel téged akar kimélni, csak kibúvó.
2011. aug. 21. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!