Az egyik rokonom azt mondta, hogy nem akar velem barátkozni. Ugye, hogy fura?
Figyelt kérdés
A szüleink unokatestvérek. Ez a "lány" 30 éves, elvált nő. Én 22 vagyok. Nem igazán ismerjük egymást néhányszor találkoztunk, de pár napja mondta az ő apukája az enyémnek, hogy pár utcával odébb vettek lakást neki. Mondta apum, hogy milyen jó, mert akkor összebarátkozhatnánk ha már rokonok vagyunk. Én örültem neki, mert csak jót hallottam róla. Erre másnap felhív az apja, hogy a lány nem szeretne velem barátkozni, mert neki már megvan a baráti társasága és nem akarja őket miattam otthagyni.
Mondom mi van? Mintha legalább azzal hogy párszor beszélünk telefonon és mint rokonok beszélgetünk, ez azt jelentené, hogy a barátait dobnia kell miattam. Ugye, hogy nem normális a csaj?
2011. aug. 20. 21:59
11/12 anonim válasza:
Nem ertem. Hogyhogy mar masnap felhivott az apja? Apad megemlitette volna, hogy a ket lany baratkozhatna, vagy mi? Szerintem a csaj nem is tud semmirol, hanem az unokatestverek, a ket apa keveri asz.rt.
12/12 anonim válasza:
Itt valami régi gáz történet lehet a háttérben a két unokatestvér között. Vagy csak hülye a másod-unokatestvéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!