Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt anyum?

Miért csinálja ezt anyum?

Figyelt kérdés
későn jött gyerek vagyok és anyumnak már vannak unokái is 10 éves a legidősebb én 16 vagyok nincs sok pénzünk de nekik megvesz minden hülye játékot az utolsó forintokból is de nekem még most sincs bevásárolva suliba. még egy füzetem sincs kell új táska, cipő stb, stb. de nem tesz érte semmit hogy meglegyen. ezt annyira utálom de ha tesóméknak kell valami a gyerekeknek akkor valahonnan egyből szerez pénzt de nekem soha semmi nem kell én nem vehetek egy új nadrágot. 2000 ft-ért is minimum egy hónapot kell könyörögnöm. de miért ilyen velem? már nem bírom és kezdem megutálni pedig nem szeretném demindig ezt csinálja.
2011. aug. 20. 20:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, nálunk is hasonló a helyzet.

Nem tudom, hogy miért ilyen veled anyud, de próbáld megbeszélni vele. Ha nem megy, akkor vállalj diákmelót (16 évesen már lehet). Én is ezt tettem.

2011. aug. 20. 21:10
 2/2 A kérdező kommentje:
én is kerestem munkát de sehol nem találtam pedig tényleg sok helyre elmentünk barátnőimmel is tesómmal is egyedül is és sehol nemvolt pedig egész nyáron kerestem:/ de azért köszi
2011. aug. 20. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!