Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihordanátok a legjobb barátnő...

Kihordanátok a legjobb barátnőtök gyerekét, ha ez lenne az ő utolsó esélye, hogy Édesanya lehessen, de csak így lehetséges?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm egyetlen igaz álma volt egész életében, amiért évekig küzdött, hogy Édesanya lehessen, de a lombik sem sikerült neki és teljesen felemészti az egész, megoldás lenne, ha valaki kihordaná a gyerekét, ti mit mondanátok, ha megkérne titeket, vagy felajánlanátok azt a lehetőséget neki, hogy ti kihordanátok?
2011. aug. 20. 19:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
Senki masnak nem tennem ezt meg, csak a testveremnek!
2011. aug. 20. 19:52
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért itt legalább annyira kérdés lenne, hogy hogy jutna a gyerek a barátnö "tulajdonába", ugyanis ha te hordod ki, akkor jogilag a tied - és egy gyereket nem elhet csak úgy odaadni valakinek, és Európában erre nincs is jogilag lehetöség.
2011. aug. 20. 20:02
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen sem.

Fogadjon örökbe - rengeteg szeretéhes kis árva várja, hogy örökbe fogadják. Ha valakinek nem lehet természetes úton gyereke, annak ideje volna először is alázatot gyakrolni, és rábízni a Sorsra, Istenre, vagy a karmára - ki minek tartja és nevezi-, hogy valamiért nem lehet.

Másrészt láttam én már ilyen "mindenáron anya akar lenni", "megőrül a gyerekért" típusú embert, egészen közelről is (sógornő). Amikor végül mégis szülhetett, az egyik legrosszabb anya lett belőle.

Ha valaki mindenáron anya akar lenni, akkor fogadjon örökbe gyereket. A Szeretet nem válogat és nem mérlegel.

2011. aug. 20. 20:03
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, senkinek nem tenném meg.
2011. aug. 20. 20:22
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Senkinek nem tenném meg! A szülés gondolatától is halálfélelmem van, úgyhogy még a sajáton is elgondolkodnék...nem hogy másén!
2011. aug. 20. 20:48
 16/26 A kérdező kommentje:
Fel lett ajánlva egyszer, de elbőgte magát, mondtam neki az örökbefogadást, de vérszerintit akar csak. Viszont a kihordás lenne az utolsó esély.
2011. aug. 20. 21:00
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Itthon nem, Romániában Vagy Ukrajnában, bocsi nem tudom pontosan legális, Könnyen talál béranyát, ne barátnő legyen az.
2011. aug. 20. 21:03
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőt semmikép sem vagy közeli családtag anya, testvér vagy egy vadidegen aki pénzért elvállalja.

Késöbb is ott fog élni a közeletekben és mondván hogy ő szülte beleszol a nevelébe, sok gond lehet egy ilyen kérésből.

2011. aug. 20. 21:24
 19/26 anonim ***** válasza:
72%

Elméleti kérdésként lehet azt mondanám igen. De ha valaki felkérne tudom hogy nemet mondanék. Nem csak arról van szó, hogy kötődnék-e a gyerekhez, hogy bajom lehetne a szülésből (komplikáció), egyszerűen úgy gondolom hogy a terhesség bár nem betegség nem sétagalopp, mit mondjak a munkahelyemen, nyugi elmegyek szülni és 2 hét múlva itt vagyok? Ha nem mondanak fel nekem rögtön, mikor kiderül hogy terhes vagyok. Mit mondjak a férjemnek ha hirtelen veszélyeztetett terhes leszek, bocsi a Juli miatt nem szexelünk 9 hónapot és dolgozni se tudok?

Szép gondolat hogy így tudnék segíteni, de én nem tenném meg, lehet ettől rossz ember vagyok, de túl sok problémát vetne fel. Amerikában a béranyáknak az a "munkájuk" hogy terhesek, ezért kapnak "fizetést" én nem engedhetném meg magamnak a "hobbi" terhességet.

2011. aug. 20. 22:40
 20/26 anonim ***** válasza:
nem.
2011. aug. 21. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!