Kihordanátok a legjobb barátnőtök gyerekét, ha ez lenne az ő utolsó esélye, hogy Édesanya lehessen, de csak így lehetséges?
Semmiképpen sem.
Fogadjon örökbe - rengeteg szeretéhes kis árva várja, hogy örökbe fogadják. Ha valakinek nem lehet természetes úton gyereke, annak ideje volna először is alázatot gyakrolni, és rábízni a Sorsra, Istenre, vagy a karmára - ki minek tartja és nevezi-, hogy valamiért nem lehet.
Másrészt láttam én már ilyen "mindenáron anya akar lenni", "megőrül a gyerekért" típusú embert, egészen közelről is (sógornő). Amikor végül mégis szülhetett, az egyik legrosszabb anya lett belőle.
Ha valaki mindenáron anya akar lenni, akkor fogadjon örökbe gyereket. A Szeretet nem válogat és nem mérlegel.
Barátnőt semmikép sem vagy közeli családtag anya, testvér vagy egy vadidegen aki pénzért elvállalja.
Késöbb is ott fog élni a közeletekben és mondván hogy ő szülte beleszol a nevelébe, sok gond lehet egy ilyen kérésből.
Elméleti kérdésként lehet azt mondanám igen. De ha valaki felkérne tudom hogy nemet mondanék. Nem csak arról van szó, hogy kötődnék-e a gyerekhez, hogy bajom lehetne a szülésből (komplikáció), egyszerűen úgy gondolom hogy a terhesség bár nem betegség nem sétagalopp, mit mondjak a munkahelyemen, nyugi elmegyek szülni és 2 hét múlva itt vagyok? Ha nem mondanak fel nekem rögtön, mikor kiderül hogy terhes vagyok. Mit mondjak a férjemnek ha hirtelen veszélyeztetett terhes leszek, bocsi a Juli miatt nem szexelünk 9 hónapot és dolgozni se tudok?
Szép gondolat hogy így tudnék segíteni, de én nem tenném meg, lehet ettől rossz ember vagyok, de túl sok problémát vetne fel. Amerikában a béranyáknak az a "munkájuk" hogy terhesek, ezért kapnak "fizetést" én nem engedhetném meg magamnak a "hobbi" terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!