Nagyon bänt, hogy az egyik barätnöm kicsit "beleakar szolni" kisfiam nevelésébe. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
szia!
Az én lányom 21.30-22 körül fekszik,én is már megkaptam érte magamét,de nem érdekel,reggel fél 7kor kel,ö is nagyon eleven,napközben alszik az oviban.
Szia en hivatasos babysitter vagyok. Profi ahogy mar hallottam neveztek a hatam mogott - mellesleg 6 hetes ujdonsult kismama. 9 eves gyakorlattal 0-8 eves korig.
Eloszor is, a gyermek a tied. SENKINEK nem tartozol magyarazattal. Kulonosen nem egy gyermektelen baratnonek.- kulonben is megtapasztaltam, hogy azok a nok tudjak a legjobban hogy kell gyermeket nevelni akiknek meg nincs.
A kicsid most kezdi probalgatni a szarnyait. Kezd onallo akarata lenni. Ez nem rosszasag. Ha kovetkezetes vagy, ha okosan ugy iranyitod a dolgokat, hogy olykor o is "nyerjen" nagyon boldogga es elobb-utobb igazi kis partnerre valik, mert ugye ti egy kis csapat vagytok es a szeker nem megy ha valamelyik kereke folyamatosan ki akar esni.
A kesoi fekves....haaat. Igy allt be a dolog ha teged nem zavar...gondolom kenyelmes, hiszen reggel 9 korul ebred. Viszont lesz majd ovi, amikor koran kell kelni. Azonban most meg picurka.
A jelenlegi m.helyemen egy 3 het mulva 2 eves kiscsajjal vagyok. Igazi kemenydio, de hihetetlen oromom van benne.
Ot ugy lefarasztom, hogy 7.30-kor mar kozli, o aludni akar!!!! Delben 2 orat alszik atlag. ...es lehet elitelni de olykor valamilyen edesseggel vesztegetjuk meg ha vegkep nem megy valami aminek kellene. Igazi hisztike, onallo es nagyon ontorvenyu. De imadjuk.
Mi a rossz? Amikor egy 4-5 eves gyerekre raszolsz es arcon kop. Amikor egy 5-6 eves keszakarva hazudik olyat, hogy lenyelt egy penzermet. Amikor egy heteves azt hiszi, hogy marha okos es lenezo stilust enged meg maganak mindenkivel szemben.
Ne akarj megfelelni a baratnodnek, hiszen neked van kinek megfelelned. A kisfiad es a ferjed. Ha ok rendben vannak, boldogok, esszeru keretek kozott, akkor minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!