Hogy tudnék elköltözni Budapestre egyedül, ismerős nélkül? Mennyi pénz kellene hozzá?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve, de nem ismerek senkit ott, de munkát is csak ott van esélyem találni szerintem...
23 éves nő vagyok.
2011. aug. 19. 22:31
11/16 anonim válasza:
Ne legyél ilyen elkeseredett. Én is most készülök Pestre, és igazából magamnak kezdtem keresni albit, aztán a véletlen folytán lett ismerős aki segít. Ennek ellenére senkim nem lesz ott, totál egyedül leszek. De úgy gondolom bele kell vágni, mert egyszer élünk, és ha nem kockáztatunk, akkor az esélyt sem adjuk meg magunknak arra, hogy nyerjünk.
Hidd el, én se vagyok lelkileg a csúcson, és minden összekuszálódott most körülöttem, de minden megoldódik idővel.
22/L
12/16 anonim válasza:
először is, látjuk van neted. a neten tudod talán sok hirdetés van. pl. rengeteg albérlet hirdetés is. alberlet . hu, expressz .hu ingatlan .com stb. stb. stb. tehát minek kérdezed meg mennyi, láthatod, nézd meg. vagy ha ez se megy, akkor mit akarsz dolgozni??? mert így állást sem fogsz kapni, csak a legalját. de azért segítek. egy kis garzon egyedül neked 40-45ezer forinttól kezdődik. + közös költség, rezsi, 70 ezer ft alatt nehezen jön ki. legtöbb helyen kéthavi kauciót kérnek, vagyis minimum 80-90 e forint. Olcsóbb valaki(k) mellé egy szobába költözni, így a költségek közösek, 35-40 ezer forintból meg lehet úszni, kaució ilyenkor nem is biztos h van, bár azért egy havi valószínű. közlekedni kell, enni, inni, "élni" 100e forint nettó fizetés alatt már nagyon nehézkes a dolog.
13/16 anonim válasza:
Én is elgondolkoztam ilyesmin.Igaz nekem jelenleg van munkám,de ez egy szánalom.Én arra a döntésre jutottam,hogy januárban megyek mindenféleképpen Pestre(ha nem hamarabb).
14/16 anonim válasza:
Én egyedül, ismerős és gyakorlatilag pénz nélkül költöztem fel Bp-re 5 éve. Kerestem munkát, és amikor találtam, kerestem egy olcsó albérletet. Az 1. hónapot és a kauciót állták a szüleim, azóta elboldogulok egyedül is. Na jó, előfordul, hogy egy kicsit segítenek anyagiakban, de mostmár erősen afelé tendálok, hogy egyre inkább megálljak a saját lábamon. De legelőször munkát keress!!! Legutóbb, miután széthullott a cég, ahol dolgoztam, több, mint fél évig kerestem munkát! Mondanom sem kell, hogy anyagilag eléggé leégtem.
15/16 anonim válasza:
Nézd, én jövőre Sopronba fogok költözni, egyedül, ismerős nélkül. Szóval csak akarni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!