Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Plasztikáztatni szeretnék 18...

Plasztikáztatni szeretnék 18 évesen. Lefogytam és ezt egy testrészem meg sinlelte. A mellem. Undorom van ha ránézek még a tükörbe sem nézek bele mindig eltakarom. Jövő nyárra tervezzem. Anyu támogat benne. De apu ellenzi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Köszönöm a normális válaszokat! 18L
2011. aug. 19. 18:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

18:33-as!

Azt megkérdezhetem, hogy fogytál ennyit?

2011. aug. 19. 18:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó mennyi volt a mell műtéted ha megkérdezhetem? Igen egyszerűen undorodok magamtól.. Én finanszíroznám.. össze gyűjtöttem a pénzt is... Most már csak árakat kell majd megtudjak.
2011. aug. 19. 18:38
 13/21 anonim ***** válasza:
63%
És nem taszít a gondolat, hogy két műanyag zacskó fog fityegni belül a mellkasodon?
2011. aug. 19. 18:40
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Én vagyok aki sokat fogyott

Életmódot váltottam. Napi 1-2 óra biciklizés + kcal-számolgatás, sok fehérje, kevés szénhidrát.

Külön-külön nem tudom, mennyi lett volna, ez egy ilyen "csomag" volt. Teljes korrekciós műtét, vagy mi a fene neve volt :) Az egész (teljes mellplasztika, hasplasztika, a karomról, combomról felesleges bőr eltávolítása) került nekem 1,8 millióba...

2011. aug. 19. 18:44
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem taszít inkább mint az én ocsmány mellemet lássam..:(
2011. aug. 19. 18:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég drága dolog akkor. Ezért már egy új nőt is lehet venni.
2011. aug. 19. 18:52
 17/21 anonim ***** válasza:
úúúúú teljes plasztikás, basszus, el se merem képzelni milyen kínokat éltél át amikor felébredtél műtét után, ez SZÖRNYŰŰŰ...
2011. aug. 19. 20:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Árak:

[link]

2011. aug. 19. 23:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem másik testrészről való zsír átültetése sokkal szebb és valódibb megjelenést kölcsönözne.
2015. jún. 24. 00:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Vagy ha csak lóg, akkor tudnak kivenni bőrt, hogy feszes legyen. Így nem kell cserélgetned az implantátumot. Ha meg nem cserélteted, annak akár rák is lehet a következménye, volt rá példa. Szóval örökös műtétre leszel kárhoztatva. Nem ellenzem, én is megcsináltatnám, de nekem inkább az a bajom, hogy hatalmas, és az s/m-es méret helyet xl-t kell hordanom, mert mellben semmi nem ér be. A nagy meg olyan, mint tehénen a gyatya.
2017. jan. 25. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!