Szeretővel felvennétek a kesztyűt?
Figyelt kérdés
A barátnőm ezt akarja, de szerintem olyan gáz, a pasi meg vigyorog az orra alatt és élvezi az egészet.Még a pasi jön ki jól az egészből, nincs gyerek, 5 éves kapcsolat.2011. aug. 19. 17:03
1/11 anonim válasza:
Fogalmazd meg már értelmesen, hogy mit akarsz kérdezni!
2/11 anonim válasza:
Saját tapasztalat:
Én felvettem, a párom visszajött hozzám. ÚGymond engem választott kettőnk közül. Rövid távon: győzelem.
Ám hosszú távon..... (bár soha nem kapartam volna a pasi miatt). A megcsalás miatt nem tudok már úgy nézni rá, mint azelőtt, s szép lassan kiábrándultam az évek alatt. Soha nem tudom elfelejteni, hogy így megbántott. Én megbántam, igaz nálunk volt már gyerek, s az ő érdekében tettünk komoly lépéseket egymás felé.
De mégis azt mondom, hogy soha nem lesz már vele olyan a kapcsolatom, mintha egy olyan pasival élnék, aki soha nem alázott meg egy megcsalással.
3/11 anonim válasza:
Elengedném, ha menni akar és soha nem fogadnám vissza. Nem aláznám meg magam azzal, hogy harcolok.
4/11 A kérdező kommentje:
Első nem a fogalmazással van baj, hanem a te szövegértéseddel, ha más megérti, de köszi a hasznos választ.
2011. aug. 19. 17:19
5/11 anonim válasza:
Egy ember akárhogy is szereti a családját soha nem kapja meg otthon azt amit egy szerető ad. Hiába szereti a házastársát,meg a családot,de a mindennapi gondok is ott vannak.A szerető kikapcsolódást jelent ahol nem kell a mindennapok gondjaival foglalkozni csak a közös élvezetekkel. Az együtt töltött idő csak a szépről és jóról szól! Ha ezt el tudja fogadni a barátnőd akkor harcoljon a párjáért, de ha már egyszer megtörtént a későbbiekben sem fog változni, csak legfeljebb majd nem tud róla. Bocs ha kicsit sértőnek tűnt a véleményem, de sajnos ez így van.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem sértő, igazat adok neked, ezért nem értem, miért akar harcolni. Ez még külön legyezgeti a férfi hiúságát, nemhogy bűnhődne. Én kivágtam volna, nemhogy megalázkodnék.
2011. aug. 19. 17:24
7/11 anonim válasza:
Ha engem megcsalna a férjem, visszahóditanám....... És miután már meggyőződtem róla, hogy nincs a szeretője a képben, na akkor vágnám ki úgy, hogy a lába sem érné a földet.
8/11 anonim válasza:
A gennyláda férfit kell agyonvágni, hogy finom legyek és nőies. A szerető se cselekedett erkölcsösen, de egy viszony kialakításához két ember kell, és melyikük volt foglalt?
9/11 anonim válasza:
17:20as:Honnan tudod ennyire jol? Aterezted? Te is megcsaltad a feleseged?
10/11 anonim válasza:
17.20- as az előző kérdésre. Először is én nő vagyok, és azért tudom ilyen jól, mert sajnos nagyon sok közeli barátom van így tőlük tudom. De sajnos ezt magától is kitalálja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!