Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig a "pénzesebb fél" a...

Mindig a "pénzesebb fél" a dominánsabb a kapcsolatban vagy ez csak személyiségfüggő?

Figyelt kérdés
Mi a meglátásotok? Saját tapsztalat, családi körben, ismerősök körében?
2011. aug. 19. 11:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Te dolgozol neki a pénzéért, ő nem csinál otthon semmit?

Végül is te kétszer annyit dolgozol, fele annyi pénzért!"

Utálom ha kiforgatják amit írok. Sztem irigy vagy. Szóval mivel ő többet keres, nem fogom elvárni hogy porszívózzón vagy főzzön..Én kevesebbet keresek, és szívesen megcsinálom ezeket, így nem érzem hogy élősködök vagy eltart,vagy bármiért is kevesebbet érnék nála. Mivel állja a fodrászomat, nem fogom a rumli tetején mereszteni a seggem, hogy na majd a férjem azt is megcsinálja, mert papucs nekem nem kell....Többet én erre az oldalra nem írok, itt mindenki csak kötekszik a másikkal és mindenről csak a rossz indulat árad, meg hogy mennyi irígy ember van.

2011. aug. 19. 14:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Oké az egy dolog hogy többet keres, de te is keresel...nem hinném h kevésbé fáradsz el. Vagy igen?

Nem kötekedni akarok:)

2011. aug. 19. 17:06
 13/14 anonim ***** válasza:

A férjem majdnem 3x annyit keres, mint én, de itthon és a munkahelyünkön is kb. ugyanannyit "dolgozunk". Nem érzem azt, hogy eltart (mondjuk régebben volt, hogy én kerestem jobban). Szerintem a közös kassza lényege, hogy mindenki annyit tesz bele, amennyit tud és onnantól az közös. És a döntés az elköltésérôl is.

Ha háztartásbeli lennék (nem ítélem el, ha valakinek ebben teljesedik ki az élete vagy ebben jobban, mint a munkában), akkor persze nem várnám el tôle a házimunkát (most sem "elvárás" mondjuk, teljesen magától csinálja), max. olyanokban, amikhez több ember vagy egy férfi ereje kell.

De ha úgy alakul az élet, hogy bármelyikünk elveszti a munkáját vagy neadjisten lerobban és még ház körül sem tud segíteni, szerintem akkor se legyen már a másik "hálás" alárendeltje... Nekem ez nagyon visszás érdekízû és az önérzetem nem bírná :), de nem tartom azért kizártnak, hogy valakik ilyen hierarchikus kapcsolatban is jól érzik magukat.

2011. aug. 19. 17:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Személyiség függő a pénz senkit nem tesz szuperemberé.
2011. aug. 19. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!