Verekedtél már valamelyik szülőddel?
Igen, én verekedtem már anyámmal (én is nő vagyok).
Sosem én kezdtem a verekedést. Kiskoromban még tűrtem, akkor "csak" elkezdtem sírni és hagytam, hogy üssön. Ahogy felnőttem és akkora lettem, mint ő, már én is visszaütöttem. De szerintem ez a normális reakció. Az emberben benne van a védekezési ösztön.
Ja és akik leszólnak emiatt, meg rossz embernek tartanak, azoknak elárulom, hogy anyám volt, hogy akkorát ütött az orromra, hogy majdnem eltört és ömlött belőle a vér, meg a hajamon fogva hurcolt és ehhez hasonlók. Sokszor tele voltam véraláfutással. Nem éppen normális.
Nem, életem csak 1szer kaptam 1 pofont, megérdemeltem.
De szomszédaink, hangfelvétel zárt ablak+ajtónál áthallatszik, pedig kertesházban lakunk, és nem ikerház.
12L
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:42
nem. nem vagyok. és nagyon szépen kérlek, ne legyél rasszista. a világ egyik leggusztustalanabb dolga.
Neveloapamat megrugdostam. Nem is tudom, hogyan volt bennem annyi ero, de le kelett allitani, mielott meg agyonverem. Edesanyam szakitott vele, de meg volt kulcsa a lakashoz, en meg pont akkor ertem haza, mikor anyamat meg akarta eroszakolni. Rangatta le rola a ruhat, anyu meg sikitozott. A nyakanal kaptam el es rantottam le a foldre.
16 eves voltam, max. 50 kg...
Beteg, alkoholista, szenvdelybeteg ember volt, nem igy kellett volna kezelnem a helyzetet, de abban a pillanatban annyira elontott a duh, hogy muszaj volt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!