Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 36 éves özvegy nőnek,2 éves...

36 éves özvegy nőnek,2 éves gyerekkel van esélye még hasonló korú társat (akár házastársat) találni, vagy lehúzhatja a redőnyt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 18:44
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Nincs külön szedve, de fel van tüntetve, hogy milyen diplomája van.

És miért ne ismerkedne orvos énektanárral?

Így alapból nem is lehetne kategorizálni egy társkeresőt, ahogyan te mondod, mert akkor annyi lenne,hogy csak na, az emberek pedig szétszóródnának.

2011. aug. 18. 19:46
 22/47 anonim ***** válasza:
Ha nem érted, akkor nem is magyarázom.
2011. aug. 18. 20:31
 23/47 anonim ***** válasza:
Értem mire gondoltál, csak értelmetlen. Már ha nem csak szarkasztikus akartál lenni, ezt viszont én nem feltételezem.
2011. aug. 18. 20:32
 24/47 A kérdező kommentje:

Bármennyire is furcsa, de fizettem is a diplomás társkeresőknek, még saját ügynököm is volt.

Teljes csőd, sajnos a férfiaknak nem kellenek a nők gyerekkel, csak laza kapcsolatra. Ez a diploma nélküli férfiakra is igaz. Én meg nem szeretnék olyan társat, aki félrelép, a férjem is hűséges volt.

2011. aug. 18. 20:45
 25/47 anonim ***** válasza:

Hát, akkor sajnálom :(

Pedig én elég soknál láttam, hogy elvált és van gyermeke, valamint, hogy nem akadály neki a gyerek :(

Jaj és részvétem a férjed miatt :(

2011. aug. 18. 20:46
 26/47 anonim ***** válasza:
Igen, pont ezért voltam szarkasztikus, mert szerintem a pasiknál mindegy, hogy diploma vagy nem.Egy párkapcsolatnál maximum, akkor befolyásol, ha nagy az intelligenciabeli különbség.És mégis hiába szuperek, ők is egyedül vannak.Nem bántani akartalak, csak nekem furcsa, az ilyen kikötés, mert ezzel az erővel az énektanár orvos felállás is gond lehet.
2011. aug. 18. 20:51
 27/47 A kérdező kommentje:
Szakmunkással is találkoztam, de nem szeretem, ha leellenőrizhetetlen, hgy éppen hol van és mit csinál. Megbízhatatlan volt az illető. Eddig az életem kiegyensúlyozott volt magánélet terén.
2011. aug. 18. 20:54
 28/47 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de ne add fel, biztos nehéz, ha megtaláltad életed párját és most bohócokkal találkozol, de egy jó tanács, ha nem üti meg a szintet, ne add lejjebb.
2011. aug. 18. 21:03
 29/47 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha nem találok senkit, egy idő után a környezet úgy látja majd, hogy válogatós vagyok. Mindenki azt fogja mondani, hogy nem létezik, hogy egy ilyen "fiatal" ne találjon új társat.
2011. aug. 18. 21:09
 30/47 anonim ***** válasza:

Értelek, hogy mit mondasz, csak nem feltétlenül értek egyet.

Valójában azért keresnek diplomás társat, hogy az intelligenciával ne legyen gond. Tudják ők is, hogy a diploma nem garantálja az intelligenciát és annak hiánya sem zárja ki, de ettől még nagyobb az esélyük, ha diplomást keresnek.

Sokukat megértem miért van egyedül. A személy ismeretségi körömben is rengeteg olyan férfi és nő van,akinek a munkája miatt nincs ideje máshol ismerkedni. Állandóan úton van.

Na és vannak az elváltak, akiknek valami oknál fogva nem működött a házassága, de remélhetőleg így hamarabb talál társra.

2011. aug. 18. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!