36 éves özvegy nőnek,2 éves gyerekkel van esélye még hasonló korú társat (akár házastársat) találni, vagy lehúzhatja a redőnyt?
Nincs külön szedve, de fel van tüntetve, hogy milyen diplomája van.
És miért ne ismerkedne orvos énektanárral?
Így alapból nem is lehetne kategorizálni egy társkeresőt, ahogyan te mondod, mert akkor annyi lenne,hogy csak na, az emberek pedig szétszóródnának.
Bármennyire is furcsa, de fizettem is a diplomás társkeresőknek, még saját ügynököm is volt.
Teljes csőd, sajnos a férfiaknak nem kellenek a nők gyerekkel, csak laza kapcsolatra. Ez a diploma nélküli férfiakra is igaz. Én meg nem szeretnék olyan társat, aki félrelép, a férjem is hűséges volt.
Hát, akkor sajnálom :(
Pedig én elég soknál láttam, hogy elvált és van gyermeke, valamint, hogy nem akadály neki a gyerek :(
Jaj és részvétem a férjed miatt :(
Értelek, hogy mit mondasz, csak nem feltétlenül értek egyet.
Valójában azért keresnek diplomás társat, hogy az intelligenciával ne legyen gond. Tudják ők is, hogy a diploma nem garantálja az intelligenciát és annak hiánya sem zárja ki, de ettől még nagyobb az esélyük, ha diplomást keresnek.
Sokukat megértem miért van egyedül. A személy ismeretségi körömben is rengeteg olyan férfi és nő van,akinek a munkája miatt nincs ideje máshol ismerkedni. Állandóan úton van.
Na és vannak az elváltak, akiknek valami oknál fogva nem működött a házassága, de remélhetőleg így hamarabb talál társra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!