Ki mondta hogy a külső nem fontos?
Én írtam egy olyan kérdezőnek, aki elégedetlen volt az alakjával, a melleivel, és attól fél, hogy nem fog találni magának senkit, hogy elkerülik a fiúk.
Most is tartom, hogy a szép belső kisugárzik az ember szeméből, kiolvasható az arcából, az egész ember megjelenéséből. Nem kell ahhoz Barbi-babának lenni, hogy valakit szépnek lássunk, vagy mondjunk.
Persze, az alapvető higiéniai követelményeknek meg kell felelni, hiszen ha ez iránt nincs belső igény, nem fakad belülről, akkor a belsővel is gondok vannak, és már teljesen más a kisugárzás is.
Nagyon sokszor hallani valakiről, hogy nem szép, de van benne valami megkapó, valami vonzó, de nem tudom mi. No az a belső szépség, ami megjelenik a külsőn. A mozgáson, a beszéden, a belőle fakadó alapvető kedvességen és intelligencián.
Lehet valaki bombajó nő, és adonis-hapi, ha mindezek belülről nincsenek meg benne, az egész külső nem más, mint egy cukormáz, amely nagyon gyorsan leolvad róla.
De a mondandómból mindenki azt olvas ki, amit akar. Lehet másként is gondolni. Ez az én véleményem.
Nálunk pont fordítva van, csak ronda, kövér nőket vesznek fel, mert ők nem terelik el a férfiak figyelmét a munkáról. Elég érdekes felfogás, de ez van.
Tényleg tudatalatti dolog. A virág sem véletlenül szép. Ezzel mutatja, a méheknek, hogy be lehet porozni. Egy pattanásos, bajuszos, kövér nő azért nem vonzó, mert valószínűleg hormonális zavarok okozzák ezeket a tüneteket, és a ha hormonzavaros, akkor lehet, hogy nem, vagy nehezen tud teherbe esni. Tudom, hogy ez nem tudatos, de ez az alapja, annak, hogy a külső igen is számít.
nos, kezdjük a pasimmal: a legtöbb lány azt mondaná, h mi lehet vonzó egy kopasz szemüveges hapsiban, aki nem az a klasszik jóképű srác? én sem tudom, de valami nagyon megfogott benne, ami egy fotó alapján nem látszana, de a személyisége lehengerlő.
folytassuk velem: enyhén túlsúlyos, nem egy tipikus jócsaj vagyok, de mégsem hevertem még parlagon sem bulikban, sem más helyeken.
szerénytelenségnek tűnhet, de gyakran érzem, hogy van kisugárzásom, szívesen ismerkednek velem a férfiak.
és néha tényleg furcsállom, hogy van pár csinos, jó alakú barátnőm, aki nem talál magának pasit, akármerre jár. és ez nem azt jelenti, h én minden jöttmenttel megelégszem.
én már rég túlléptem azon, h a külső számít. szerintem a belső szépség számít, ami láthatatlanul, de látszik az emberen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!