A barátom alkoholista lesz?
Heti 3x iszik, minden egyes héten. Olyan még nem volt 9 hónap alatt, hogy egy héten ne ivott volna semmit.
Heti 2 alkalommal csak lightosan iszik: pár sör vagy boros cola.(soha nem tömény)
És mindig van a héten egy alkalom, amikor részeg. (amikor másnap nem dolgozik) Ilyenkor is sörözik vagy borozik de mellette lecsúszik pár pálinka is.
Ez azért elég soknak számít szerintem. Szerintetek?
ma 15:27
Nagy butaságot beszélsz! Én azon elven vagyok, hogy inni csak társaságban jó, mikor itt a hétvége és szórakozni akar az ember...de az, hogy valaki hétköznap is iszik, aztán már társaság sem kell hozzá, egyedül is megy az...utána munkahelyről már haza sem megy, hanem irány egyből a kocsma...Nem az ilyen nők miatt lesznek alkoholisták az emberek, hanem az ilyen emberek miatt lesznek a nők megverve és stb...ivás helyett inkább költenék közös programokra a pénzt...
"Hamar direkt reszeg, mert "holnap nem dolgozik", hat jo fele jar."
Ez jó! Miért ne ihatna, ha másnap nem dolgozik? Neki nem jár semmi? Csak a munka? Én sem azt mondom, hogy legyen részeg, de ha megeszik egy pár sört a haverokkal az mióta probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!