A legjobb barátnőm férje nekem panaszkodik, hogy nehéz a hűség. Ez most mit jelent? Akar valamit?
Én nagyon jóban vagyok mindkettejükkel,összejárunk gyakran. De már észrevettem,hogy párszor majd felfalt a szemével a pasas.Hozzá kell tennem,én adok magamra,nem nézek ki rosszul...míg a barátnőm,meg nem sminkel,nem öltözik szépen,kócos,elhagyja magát. És a pasi multkor nekem ecsetelte,mikor kettesben voltunk, hogy mennyi jó nő van az utcán és nem egyszerű hűségesnek lenni. Szerintetek akar valamit? Hozzáteszem,nagyon szereti a barátnőmet,és boldogok együtt!
25/L
Szia! Bocsi, de elsőre én úgy vettem le, hogy téged érdekel ez a férfi. Nem hiszem, hogy komolyabb érzéseid lennének irányába, de nem szép dolog a barátnőd férjével kacérkodni, flörtölgetni... remélem ezeket nem szoktad, csak szimplán megakadt rajtad a szeme egy kicsit, ennyi.
Legyél jó barátnő, és vezesd rá a barátnődet a probléma megoldására, segíts nekik, ne ronts a helyzeten azzal, hogy akárcsak minimálisan is kihasználod a helyzetet.
Szerintem pedig itt az igazság:
"Az elso vagyok. En inkabb azt vennem le a szitubol,hogy megerositest var toled.Hogy erts vele egyet,hogy tenyleg nehez a huseg.Es akkor talan tortenne valami.Amugy nem hiszem ha egy kis esze van kikezd pont veled a megerositesed nelkul."
Ugyanez volt nálunk is, csak nem barátnő férje. Először a panasz, hogy így meg úgy, aztán utalás, majd a konkrét ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!