Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőm férje...

A legjobb barátnőm férje nekem panaszkodik, hogy nehéz a hűség. Ez most mit jelent? Akar valamit?

Figyelt kérdés

Én nagyon jóban vagyok mindkettejükkel,összejárunk gyakran. De már észrevettem,hogy párszor majd felfalt a szemével a pasas.Hozzá kell tennem,én adok magamra,nem nézek ki rosszul...míg a barátnőm,meg nem sminkel,nem öltözik szépen,kócos,elhagyja magát. És a pasi multkor nekem ecsetelte,mikor kettesben voltunk, hogy mennyi jó nő van az utcán és nem egyszerű hűségesnek lenni. Szerintetek akar valamit? Hozzáteszem,nagyon szereti a barátnőmet,és boldogok együtt!

25/L

2011. aug. 17. 15:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne változtasd meg a stílusodat, inkább a pasit kellene gatyába rázni. Főleg ha már akkor is ilyen "puritán", natúr volt a lány, amikor elvette feleségül. Mert ha a házasság után hanyagolta el volna magát a lány, akkor megérteném, hogy elkezd más nőket nézegetni (de hogy ilyeneket mondjon, azt már nem). És sztem neked is azt kellen mondanod a pasinak, hogy előtted ne beszéljen így a barátnőddel való kapcsolatáról, mert szereted őt...
2011. aug. 17. 16:06
 12/15 A kérdező kommentje:
15:48-as mond valamit...erre nem is gondoltam,köszi!
2011. aug. 17. 16:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi, de elsőre én úgy vettem le, hogy téged érdekel ez a férfi. Nem hiszem, hogy komolyabb érzéseid lennének irányába, de nem szép dolog a barátnőd férjével kacérkodni, flörtölgetni... remélem ezeket nem szoktad, csak szimplán megakadt rajtad a szeme egy kicsit, ennyi.

Legyél jó barátnő, és vezesd rá a barátnődet a probléma megoldására, segíts nekik, ne ronts a helyzeten azzal, hogy akárcsak minimálisan is kihasználod a helyzetet.

2011. aug. 17. 16:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
"barátnőm,meg nem sminkel,nem öltözik szépen,kócos,elhagyja magát" - a barátnőd boldogtalan a férje mellett. Sok titok lehet ebben a házasságban, nem olyan jó fej ez a pasi, mint amilyennek kifelé mutatja.
2011. aug. 17. 17:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig itt az igazság:

"Az elso vagyok. En inkabb azt vennem le a szitubol,hogy megerositest var toled.Hogy erts vele egyet,hogy tenyleg nehez a huseg.Es akkor talan tortenne valami.Amugy nem hiszem ha egy kis esze van kikezd pont veled a megerositesed nelkul."

Ugyanez volt nálunk is, csak nem barátnő férje. Először a panasz, hogy így meg úgy, aztán utalás, majd a konkrét ajánlat.

2011. aug. 17. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!