Miért utál ennyire az apám? (Lassan 20 éves lány vagyok. Még itthon élek, van 2 húgom. Az egyik 12 éves a másik 7. A 12 évessel nincs is gond újabban de a 7 éves katasztrófa. )
Mutogatja, hogy kapjam be, flegma, visszaugat, verekszik, és van, hogy sokszor sírva szólok már szüleimnek, hogy szóljanak rá, neveljék meg. és semmi. Rá sincs szólva, mert ő apukám szeme fénye. A kis kedvenc. Már próbáltam beszélni vele, elmondani, szépen, csúnyán, hogy mi bánt, de semmi. Néha normális velem apu, de ha húgom a közelben van akkor vége :( És sajnos mindig ott van kb.. Nem tudom már mi a francot lehetne tenni... Semmi nem hat.. Az utcánkban már mindenki el van képedve, mennyi minden van megengedve neki, mennyire laza a gyeplő... Ha pedig hozzáérek én vagyok a szemét...Az sem mellékes, hogy nem egyszer az arcomba lett vágva, hogy takarodjak el innen, gyűlölnek stb...Ma videóra vettem, amit csinált húgom, hogy apu is lássa..Húgom észrevette és üvöltött, hogy apa, ez a szemétláda videózik...apám válasza: "mondd neki, hogy kapja be" majd mikor mondtam, hogyha látja, talán rászól..cserébe a képembe nyomta a középső ujját és közölte kapjam be..:( Jó, régen voltak nekem is stiklijeim szemétségeim, de ezek már mind régi dolgok...jó pár évesek... nem értem miért kell ezeket felhozni...Húgom meg neveléséről lenne szó, nem erről..:( Segítsetek, mert már többet sírok emiatt mint bármi másért :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!