Tudnál erős lenni ha meghalna egy családtagod?
Figyelt kérdés
Úgy értem tudnád sírás nélkül intézni az ezzel járó teendőket, tudnál a többi családtag támasza lenni? (nem azt mondom, hogy egyáltalán nem sírni, hanem mondjuk egyszer kétszer kiengedni a gőzt, a többi időben erős támasz lenni és vigasztalni a gyengébbeket)2011. aug. 16. 21:19
11/11 anonim válasza:
Utolsó! egyetértek!
Én 14 voltam amikor anyukám meghalt. Mindenki összeomlott, én tudtam hogy így nem tehetem, intéztem a dolgokat, amit kellett. Akkor és ott úgy érzem nem volt időm, lehetőségem meggyászolni, még aznap éjszaka sírva aludtam el, de azóta egy könnycseppet sem ejtettem, egyszerűen nem megy, pedig néha úgy érzem jól esne.. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!