Választanátok férjnek ilyet, vagy mi a véleményed?
Amíg nem erőlteti rám az életmódját, és ha rendelkezik olyan belső értékekkel, amit egy férfiban keresek, akkor igen.
Amennyiben csak annyit tud felmutatni, hogy k.va jól néz ki, úgy természetesen nem.
Az ilyen tökéletes testhez se kell beköltözni a konditerembe, lehet eljárni szórakozni, közösen eljárni kirándulni, evezős túrákra nyáron, stb.
Egy-egy sütit simán megehet, és kétlem, hogy más nő naponta dob be valamit a sütőbe, jó ha havonta kétszer ráér.
Legalább nem iszik, nem dohányzik, nem drogozik.
Szóval ez így a végletekig leegyszerűsített dolog, ennél azért árnyaltabb a kép.
Hát nekem azért tetszenek az izmosabb fiúk, de nem az, hogy teljesen ki legyen gyúrva, az már nem jön be. Meg amiket leírtál, az a viselkedés sem! Ha külön étrendre vágyik, akkor csinálja meg magának, de abba végképp ne szóljon bele, hogy én mit egyek vagy mit nem. Meg hát ha most nekem azzal jön, hogy fogyjak le, akkor megint kirakom. Vagy olyannak szeret és fogad el, amilyen vagyok, vagy akkor össze se jövök olyannal, aki tökre ki akar fordítani magamból!
Találok olyan pasit is, aki így szeret, ahogy vagyok, 10 kg plusszal, nem fitnesz lédire vágyik! Akkor keressen olyat a konditeremben magának...
Igen, mivel én is hasonló vagyok csak nőben.
Habár nem akadok ki, ha a családtagjaim esznek süteményt, egészségtelen ételeket stb., nem szólok ezért, de én nem fogyasztok ilyesmit már 5 éve.
Szerintem az ilyen kapcsolat csak akkor működik jól, ha mindkét félnek hasonló a felfogása erről az életmódról.
Egy lustább lány, aki soha életebén nem sportolt és mindent összeeszik, kikészülne egy ilyen férfi mellett hosszabb távon.
Ilyen a barátom:)))
Nem mindig könnyű, de hát én is imádok sportolni, csak éppen nem a konditeremben, mint ő... de nem vagyunk összenőve, mindenki csinálja a dolgát. Nem bánom, mert jól megvagyunk. Nem nyüstöl, mert nincs mire, én is sportos vagyok. Sütit szoktam csinálni, de nem balhézik, csak nem eszik egyszerre sokat. Ha elmegy edzeni, én is azt csinálom, vagy a saját kedvteléseimnek hódolok...
Szeretem, és ennyi elég.
25/L
Én vagyok a "fitness lady". Lehet, hogy neked magas ár, de őt ez teszi boldoggá. Nem mindenkinek hiányzik amúgy a zsíros hamburger, az agyoncukrozott sütemény és társai. Nekem pl. amikor lángost vagy mekis kaját ettem anno, annyira fájt a gyomrom, hogy másnap muszáj volt böjtölnöm. Amióta elhagytam az ilyen típusú ételeket (semmi cukor, fehér liszt) és napi 6szor eszem, sokkal fittebb vagyok, jobb a közérzetem. Az pedig tiszteletre méltó, hogy valakinek ekkora az önkontrollja és az akaratereje.
Persze most kicsit hazabeszéltem, csak azért írtam le ezt, hogy lehet sütik nélkül is teljes életet élni. De megértem a te hozzáállásodat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!