Megbántad azt az utat amit választottál? Újrakezdenéd? (család, gyerek)
Tudom, hogy egyfelől gerinctelen dolog amit teszek, másfelől viszont a férjemtől a gondokon kívül más nem kapok. Se szellemi, se testi kapcsolat nincs köztünk, azóta, hogy csődbe ment a cége. Mellette voltam, segítettem ahogy tudtam, 3 műszakban dolgoztam stb. Próbáltam helyrehozni, ő viszont még csak a látszatát sem mutatta, hogy tenni akar a kialakult helyzet ellen.
Az új párom viszont megbecsül, megért, meghallgat, szeret, törődik velem. Nem mellesleg olyan biztos anyagi hátteret tud nyújtani, ami a lányomnak is csak javára válhat.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hát nem egyszerű ez a dolog.A férjedről nem írtál semmit.Csak azért mentél félre mert anyagi gondjaitok vannak?Vagy szemét is?Mit dolgozik?Nem tesz meg mindent értetek?
Ha a másik férfival leszel akkor már nem lesznek anyagi gondjaid?
Ha meg teszed ezt a lépést, az nem biztos, hogy olyan könnyű lesz...sőt.Ha hitel van, vagy házasságban vett autó, ház, mosógép...stb, akkor a válás az biztos, hogy nem 1 év lesz!Ismertem olyat akinek 2 éve tartott, azt nem tudom mikor lett vége, mert nem beszélünk.Ügyvédi költség..meg ilyenek.A pasid ezt mind vállalná?Biztos, hogy olyan biztos az?
A lányod meg 6 éves..nem csecsemő, igenis felfogja mi van körülötte, és nagyon is meg viselheti!
A gyereket meg vedd magadhoz, a bíróság meg úgyis az anyát fogja előbb nézni. Meg ha ott anyagi gondok vannak, akkor meg végképp hozzád kerül, hogyha az 2 éves kapcsolatodban jobbak a körülmények. Ebben biztos lehetsz, hogy a gyerek hozzád fog kerülni.
Jaja,milyen jó is lesz,ha elmondja a bíróságon,hogy a házassága mellett két éve tartó kapcsolatában jobbak a körülmények!!!Mindjárt neki ítélik a gyereket,annak,aki két éve félre *****
biztos vagy benne ha a férjeddel elváltok olyan lesz a továbbiakban mint ami most megy 2 éve??mert lehet hogy a kislányod megzavarja a szerető "lelki békéjét".. ezt úgy értem hogy ez neki jó lehet hogy nem ő az apja és hogy csak te vagy neki.Beszélj vele és én nem ítéllek el, inkább most lépj mint később, csak meg ne bánd és ha két szék közül a padlóra esel, legyél erős felállni már csak a lányod miatt is.
26/L
ha elválnál, nagyon fájna a kislánynak, de még csak hat éves, hozzá tudna szokni. én 14 voltam mikor a szüleim elváltak, és volt két kisebb testvérem is. én, mint "áldozata" egy ilyen dolognak, azt mondom, hogyha nagyon elfajul a házasság - veszekedések, legrosszabb esetben verekedés(?) - akkor érdemes elválni, de hogyha úgy ahogy megvagytok, akkor a kicsinek mindenképpen jobb ha együtt maradtok. azért mégis csak az apukája, és mindkettőtöket szeret. tudod milyen rossz elosztott gyereknek lenni? :c egyszer apámé, egyszer anyámé vagyok... és az élettársaik utálnak és én is őket. szerintem - mondom, hogyha megvagytok a férjeddel - várj amíg a lányod 18 lesz. de mondjuk ha az a férfi bevállalja a lányodat, és kijönnének egymással (jól), és nem lennének anyagi gondjaitok, akkor az még jobb is. végül is az én egyetlen problémám is csak az hogy alig van mit enni.
bocsi az összevisszaságért :D:D ^^"
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:52
Teljesen egyetértek!!!Nekem is ez jött le ebből a sztoriból..
Még hogy a nőknek nem számít a pénz???Mindig is tudtam hogy így van,de most megbizonyosodtam róla hogy az összes nő lényegében pénzért b@szik és a jobb élet reményében bármire hajlandóak.Na majd tönkre megy a következő pasas is akkor majd kereshetsz egy másikat és szét teheted a lábikódat ismét!:P
A párom nagyon szereti a gyerekeket, neki nincs sajátja. Ismerik egymást a lányommal, jól kijönnek. Töltöttek együtt már egy hetet is.
Ő már a kapcsolatunk legelején biztosított róla, hogy segíteni fog, bármivel is jár majd ez a válás, támogat engem, és vár rám ameddig kell. Tudom, hogy őszintén szeret, és én is őt!
A férjem pedig szinte biztos vagyok benne, hogy tud rólunk, mégsem tesz semmit.
"Nem mellesleg olyan biztos anyagi hátteret tud nyújtani, ami a lányomnak is csak javára válhat." - ekkora egy ganéjságot! a pénzről szól minden? minek van lányod, ha nem tudod eltartani? erre nem gondoltál mikor megcsináltad? más többgyerekes család tisztességesen él egy fizetésből, te meg a lányod sem tudod eltartani.
ha a férjed lennék, és ezt megtudnám, hazamennék és rendesen elvernélek, majd kitenném a szűröd. 2 éve minden nap hazudsz szerencsétlennek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!