Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Elhagynátok ezért a...

Pasik! Elhagynátok ezért a barátnőtöket/feleségeteket?

Figyelt kérdés
Még nincs gyereketek és kideürl,hogy a feleségetek meddő..Őszintén válaszoljatok! Köszönöm!
2011. aug. 15. 23:01
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
15%
Hát ha ennyire nincs önbizalmatok és ennyire ezen rágjátok magatokat, ne csodálkozzatok, ha mást választanak helyettetek. DE ennek nem az lesz a fő oka, hogy nincs gyerek, hanem az, hogy úgy viselkedtek, mint valami idegbeteg, kiszolgáltatott nő.
2011. aug. 15. 23:37
 22/38 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy: nem értem én ezt a dolgot, ok h valaki gyereket akar, de szerintem sem ezért hagyják el a nőt, hanem azért mert amaga a nő kezdi el lenézni magát, és a pasik a szép, erős szexi feleségüket szeretik és nem az idegbeteg roncsot, akivé válnak amiatt h nem lehet gyerekük, és azon aggódnak h a párjuk mit is gondol... Persze érthető a nő csalódása is ebben a helyzetben, nem mondom, h nem. Csak szerintem ez a közvetlen ok a válásra és nem a gyerek hiánya. Ám nem vagyok éna BÖLCS, szóval lehet h tévedek.
2011. aug. 15. 23:53
 23/38 A kérdező kommentje:
És,ha azt mondja,ohgy legyünk barátok?? BARÁTOK?? Miylne pofátlanség ez?:(
2011. aug. 15. 23:57
 24/38 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ez fordítva inkább igaz. Egy nő hamarabb elhagyja a férjét, mert az meddő, vagy nem akar gyereket.

Egy férfire ez kevésbé jellemző.

2011. aug. 16. 00:00
 25/38 anonim ***** válasza:
83%

Szóval neked ezt mondta? :O

Pofátlan surmó! Tudom nehéz, de ne foglalkozz vele! Rengeteg ffi nem akar gyereket, v már van neki, úh nem áll meg az életed, csak ne kezdd értéktelenként kezelni saját magad, mert más is annak fog!

2011. aug. 16. 00:01
 26/38 anonim ***** válasza:
87%
nem. nem azért vettem el feleségül a páromat, mert tenyészkancának akarom. hanem azért, mert VELE akarom leélni az életemet! természetesen szeretnénk gyerekeket és ha jönni akar a baba, nagyon örülünk neki, de ha nem, akkor sem változtat ez a dolgokon semmit. 28/F
2011. aug. 16. 08:11
 27/38 anonim ***** válasza:
78%

semmiképp

egyrészt nagynénémnek is ugy van 2 gyereke,hogy papirja van a meddőségéről

másrészt külföld-béranyaság vagy örökbefogadás

2011. aug. 16. 08:35
 28/38 anonim ***** válasza:
63%

Én ezt nem értem! A pasiknak semmi sem jó?

Minden barátnőm ezt mondogatja hogy gyereket akarnak, de a pasijuk meg nem! Akkor most mi van???

Ha akar a nő gyereket, akkor a pasi azért is rávágja, hogy ő nem?

Ha nem akar a nő, akkor meg azért is igen?

csak hogy ellenmondjon?

2011. aug. 16. 13:22
 29/38 anonim ***** válasza:
Nem hagynám el.
2011. aug. 16. 14:53
 30/38 anonim ***** válasza:

13.22

a rossz nő van a rossz pasival, párcsere! :)

2011. aug. 16. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!