Hát ha ennyire nincs önbizalmatok és ennyire ezen rágjátok magatokat, ne csodálkozzatok, ha mást választanak helyettetek. DE ennek nem az lesz a fő oka, hogy nincs gyerek, hanem az, hogy úgy viselkedtek, mint valami idegbeteg, kiszolgáltatott nő.
2011. aug. 15. 23:37
22/38 anonim válasza:
Amúgy: nem értem én ezt a dolgot, ok h valaki gyereket akar, de szerintem sem ezért hagyják el a nőt, hanem azért mert amaga a nő kezdi el lenézni magát, és a pasik a szép, erős szexi feleségüket szeretik és nem az idegbeteg roncsot, akivé válnak amiatt h nem lehet gyerekük, és azon aggódnak h a párjuk mit is gondol... Persze érthető a nő csalódása is ebben a helyzetben, nem mondom, h nem. Csak szerintem ez a közvetlen ok a válásra és nem a gyerek hiánya. Ám nem vagyok éna BÖLCS, szóval lehet h tévedek.
2011. aug. 15. 23:53
23/38 A kérdező kommentje:
És,ha azt mondja,ohgy legyünk barátok?? BARÁTOK?? Miylne pofátlanség ez?:(
2011. aug. 15. 23:57
24/38 anonim válasza:
Szerintem ez fordítva inkább igaz. Egy nő hamarabb elhagyja a férjét, mert az meddő, vagy nem akar gyereket.
Egy férfire ez kevésbé jellemző.
2011. aug. 16. 00:00
25/38 anonim válasza:
Szóval neked ezt mondta? :O
Pofátlan surmó! Tudom nehéz, de ne foglalkozz vele! Rengeteg ffi nem akar gyereket, v már van neki, úh nem áll meg az életed, csak ne kezdd értéktelenként kezelni saját magad, mert más is annak fog!
2011. aug. 16. 00:01
26/38 anonim válasza:
nem. nem azért vettem el feleségül a páromat, mert tenyészkancának akarom. hanem azért, mert VELE akarom leélni az életemet! természetesen szeretnénk gyerekeket és ha jönni akar a baba, nagyon örülünk neki, de ha nem, akkor sem változtat ez a dolgokon semmit. 28/F
2011. aug. 16. 08:11
27/38 anonim válasza:
semmiképp
egyrészt nagynénémnek is ugy van 2 gyereke,hogy papirja van a meddőségéről
másrészt külföld-béranyaság vagy örökbefogadás
2011. aug. 16. 08:35
28/38 anonim válasza:
Én ezt nem értem! A pasiknak semmi sem jó?
Minden barátnőm ezt mondogatja hogy gyereket akarnak, de a pasijuk meg nem! Akkor most mi van???
Ha akar a nő gyereket, akkor a pasi azért is rávágja, hogy ő nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!