Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek róla arról...

Mi a véleményetek róla arról hogy az egyik unokatestvér elveszi a másik pasiját?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 21:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

"Mert végre a lánynak sikerült egy pasit találnia...Akinek nem csak a szexre kellett..Erre tessék.."

Ezek szerint mégis... :P

2011. aug. 15. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát ha a pasinak elég volt, hogy beivott és máris megcsalta, akkor annak a lány is CSAK szexre kellett volna - ezzel nem vesztettél semmit, az ilyenért nem kár.
2011. aug. 15. 21:31
 13/19 A kérdező kommentje:
De ti mit tennétek?
2011. aug. 15. 21:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Semmit, mit lehetne tenni, talán poénból összejönnék egy varanggyal, na azt szedje el a szépséges uncsi tesó.
2011. aug. 15. 21:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Bejöna discoba,és az összes pasi őt figyeli!Pedig nem egy szépség szerintem!
2011. aug. 15. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

Az "elhódítás" nem mindig megkövezendő.

Én úgymond elhódítottam egy kibírhatatlan lánytól a barátját. A fiúval már 2 és fél éve együtt vagyunk és szeptemberben összeköltözünk.

Ha ők jól meglettek volna, akkor nem tudtam volna elcsábítani. Ahogy most tőlem sem tudta még senki "elvenni":) -igaz a mi esetünk annyiban bonyolult, hogy ő már régóta szeretett volna engem megkapni, de épp jártam valakivel, amikor pedig végre szingli lettem akkor beleszerettem egy másik fiúba. Mire ismét felszabadultam, ő járt két hónapja egy lánnyal:) -

A lényeg, hogy ilyen helyzetben nem egy, hanem három emberről szól a dolog.

2011. aug. 15. 21:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Az mind addig oké!De gondolom nem volt közeli rokonod a lány?!
2011. aug. 15. 21:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Én pont így jártam(párom+unokahúgom). Összejöttek, állítólag nem feküdtek le egymással... A párom végetvetett a románcnak és kb 2 hét után ki is békültünk. Miután kibékültünk az unokatesóm megírta neki hogy ő nem sajnálja hogy engem elveszített(bár pelenkás korunk óta eggyütt pengettük napjaink és én sosem bántottam őt..) Szóval azóta nem beszélek az unokahúgommal így 2 hónappal később. Gerinctelen férgek mind a 2-en. Mert két ember kellett hozzá mégis!
2011. aug. 15. 21:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem akarok ezzel annyira vitába szállni, de ahhoz hogy valaki megcsalja a párját ahhoz nem egyedül a hűtlen kell.

Eleve gond van egy olyan kapcsolattal, ahol valaki megcsalja a párját.

Én személy szerint mondjuk nem nyúlnék a barátnőm, vagy egy rokonom (akihez közel állok) pasijához, még ha tudom, hogy kapható lenne a srác. Épp azért mert nem én akarok lenni az aki fájdalmat okoz neki. Úgyhogy ebből a szempontból én is haragudnék az unokatestvérre.

2011. aug. 15. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!