Mi a véleményetek róla arról hogy az egyik unokatestvér elveszi a másik pasiját?
"Mert végre a lánynak sikerült egy pasit találnia...Akinek nem csak a szexre kellett..Erre tessék.."
Ezek szerint mégis... :P
Az "elhódítás" nem mindig megkövezendő.
Én úgymond elhódítottam egy kibírhatatlan lánytól a barátját. A fiúval már 2 és fél éve együtt vagyunk és szeptemberben összeköltözünk.
Ha ők jól meglettek volna, akkor nem tudtam volna elcsábítani. Ahogy most tőlem sem tudta még senki "elvenni":) -igaz a mi esetünk annyiban bonyolult, hogy ő már régóta szeretett volna engem megkapni, de épp jártam valakivel, amikor pedig végre szingli lettem akkor beleszerettem egy másik fiúba. Mire ismét felszabadultam, ő járt két hónapja egy lánnyal:) -
A lényeg, hogy ilyen helyzetben nem egy, hanem három emberről szól a dolog.
Nem akarok ezzel annyira vitába szállni, de ahhoz hogy valaki megcsalja a párját ahhoz nem egyedül a hűtlen kell.
Eleve gond van egy olyan kapcsolattal, ahol valaki megcsalja a párját.
Én személy szerint mondjuk nem nyúlnék a barátnőm, vagy egy rokonom (akihez közel állok) pasijához, még ha tudom, hogy kapható lenne a srác. Épp azért mert nem én akarok lenni az aki fájdalmat okoz neki. Úgyhogy ebből a szempontból én is haragudnék az unokatestvérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!