Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 évesen téged hova és...

18 évesen téged hova és meddig engedtek el?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok,és szerencsére elengednek bulizni,bár van amikor így is nehezen,de pl.most apám totál bedilizett,és vmiért nem akar elengedni egy buliba.

Titeket mennyire fogtak szigorúan a szülők?Amikor betöltötted a 18-at,már nagyobb szabadságod lett?Akkor is kértél még engedélyt,vagy csak mondtad,hogy ide,meg ide megyek,ekkor jövök,sziasztok?

17/L

2011. aug. 15. 20:46
1 2
 11/20 anonim válasza:

Engem ilyen téren nem igazán szabályozott be anyukám.

18 éves koromban szabadon mozoghattam. Bár én mindig mondtam neki, hogy hova megyek illetve kikkel vagyok. De lehet valamennyi előnyömre vált az, hogy ismeri a barátaim ill. meg is bízik bennük.

2011. aug. 15. 21:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Csak bejelentem és megyek. Nem szólnak már bele.

Amúgy hova engednek el, és meddig? Jelenleg Svájcba, egy egész évre. :)

18/L

2011. aug. 15. 21:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Engem bárhová elengedtek. Már 12 évesen discoba jártam, persze ez oda vezetett,hogy már csak nagyritkán van kedvem bulizni menni, mert már mondhatni "kiéltem" magam. De soha nem volt belőle vita, hogy hova és meddig megyek.
2011. aug. 15. 21:09
 14/20 anonim ***** válasza:
elisfelejtettek úgyhogy oda megyek ahova akarok ja jut eszembe a szüleim hogy van már 3 csajom.
2011. aug. 15. 21:13
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem,még soha nem volt semmi baj,mindig haza értem rendesen,ezért sem értem,de talán jobb ha beletőrödöm,azzal semmire sem megyek,ha bevágom a durcit.

Köszönöm szépen a válaszokat:)

2011. aug. 15. 21:13
 16/20 Hailey13 ***** válasza:

sok híradót néz az öreg:DDDDD

mindenhol az megy hogy a csajt megerőszakolták, szétdrogozták, megölték, megkínozták.

de arról persze szó sincs hogy ez kb az összes eset 5%-a.

vagy inkább 1.

nekem mindig azt mondták hogy lány vagyok ezért nem engednek el..:D napersze. a fiúkat is seggbeerőszakolhatják:D

engem amúgy 10ig engednek, 15/L vagyok, de akkor nem úgy hogy az utcán összevissza, hanem egy fix helyen.

2011. aug. 15. 21:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Én mindig elmehettem bárhová, különösebb herce hurca nélkül.

De mindig elmondtam anyumnak, hogy hol vagyok, és kb. mennyit ülök.

2011. aug. 15. 21:23
 18/20 anonim ***** válasza:

én 16 évesen kezdtem a harcot, 18ra elértem azt, h nem kellett külön kérvényt benyújtani. mondtam, h lesz egy koncert vhol, majd jövök.

suli időben nem nagyon volt mászkálás, nyáron meg nyomhattam a bulit, ameddig bírtam :)

2011. aug. 15. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Én 18. évemet májusban töltöttem be, szeptemberben költöztem fel Pestre. Addig mindig mondtam nekik, hogy elmegyek, majd jövök. De mindig felhívtam őket késöbb, hogy na, kb. fél óra múlva vagyok várható. Ha buliról volt szó, mindig előtte egyeztettünk. Aztán felkerültem ugye fősulira... innentől ugye evidens, hogy nem jelentek be nagyon semmit, csak mesélem, hogy pl pénteken koncertre megyek, majd szombaton délután érek haza :D

19L

2011. aug. 15. 22:35
 20/20 anonim ***** válasza:

14 éves korom óta, mióta kolis vagyok, kb semmit nem kell bejelentenem. úgy kezdtem a bulizást, hogy más városokba jártam házibuliba, ezt megszokták, azóta enyém a világ :)

ja és most jöttem szigetről :):):)

2011. aug. 16. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!