A jelenlegi pároddal tervezed leélni az életed?
27 lány vagyok. én se tudom. mindig csak kihasználtak a kapcsolataimban, igaz én meg jó hülye és vak voltam. Már lemondtam arról h legyen valakim, sosem jött össze semmi komoly . egy komoly volt, de annak is abortusz lett a vége. azt modnta még igy is boldogabb leszek, egy abortusszal a lelkemen mintha vele élnék...szóval nem kerestem már senkit sem. aztán jött egy, de sajna nem olyan mint álmaim hercege. igaz a helyzetet a depresszióm csak súlyosbítja. ezidáig még velem van a depresszió ellenére, más már rég elhagyott volna valszeg ezért menekültem tőlem a normálisabb pasik mert érezték h vmi nem stimmel
szóval ha otthagyom, akkor tuti senkim se lesz
Természetesen együtt tervezzük leélni az életünket, ezért is házasodtunk össze, mert nincsenek kétségeink.
32/N
igen! őt soha senkiért nem hagynám el! tudom, fiatal vagyok még ehhez, és szeretném kiélvezni az életet, de hiszek benne, hogy ez együtt is lehetséges :)
17L
Asszem igen. Néha az agyamra megy, de mellette biztos jövőm lehet.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!