Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vennel neki születésnapjára?

Mit vennel neki születésnapjára?

Figyelt kérdés
Párom 30éves húgának holnap lesz a szülinapja. 5hónapos terhes,és alapjában véve mindene megvan,tehát jómódú. Valami ötletes ajándék kellene.
2011. aug. 15. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Szoptatópárna? Azt már terhesség alatt is jól tudja használni.
2011. aug. 15. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
az jó ötlet amit az első írt :)
2011. aug. 15. 13:13
 3/4 anonim válasza:

Én is mindenképp olyan dolgot vennék neki, amit már a babával tudna használni.

Emellett ha édesszájú, egy torta mindig jó ötlet, valami pofás fényképpel a telején róla és mondjuk a párjáról. Ha tudsz sütni, akkor egy általad készített még "értékesebb".

2011. aug. 15. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia.. Multkor en is igy jartam hogy a baratom huganak volt szulinapja es hat mit mondjak o is nagyon jo modu...ezert en is nezelodtem hogy mit tudok neki venni aminek me'g orulne is es ami meg nincs neki... mondjuk o nem terhes..ezert nem gondolkodtam ilyen kismamas dolgokon...attol fugg hogy milyen ajandekot akarsz venni... de szerintem nem muszaj olyan kismamas ajandekot venni ...szerintem meg tudnad lepni valami mas kulonlegeseggel..gondolom mindenki olyan cucot vesz majd neki ezert lehet neked olyasmit kellene venni ami kicsit el ter attol hogy babat var. en a sogornomnek egy gyonyoru vilagitos uveg szobrocskat vettem amin tenyleg meg lepodot es mondta hogy nagyon tetszik neki jol nez ki a szobajaban es estenkent be is szokta kapcsolni mert gyonyoru mikor vilagit a sotetbe :) Remelem tudtam segiteni. :)
2011. aug. 15. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!