Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 éves évfordulónk lesz, de...

1 éves évfordulónk lesz, de nincs pénzünk most ajándékra, ebédelni menni, mit gondoltok, mivel lehetne feldobni a napot, más is volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Most elég rosszul alakult az életünk, én munkát keresek,mert a másikat elvesztettem és barátom is csak 2 hét múlva fog Most elég rosszul alakult az életünk, én munkát keresek,mert a másikat elvesztettem és barátom is csak 2 hét múlva fog munkába állni,nincs pénzünk ajándékra, én terveztem,hogy elmegyünk vacsorázni valahová, de sajnos nem jön össze. Mit lehetne? Itthon nem tudom meglepni, mert nem tudok elbújni a konyhában és csinálni neki valami kaját, nem tudom mi legyen.
2011. aug. 14. 15:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egy ritkán látott fehérnemű és tűsarkú - vagy egy fehér köpeny, mert éppen megvizsgálnád - esetleg egy süti és csak egy szál kötény tuti hatásos lenne. Én Mikuláskor szoktam így meglepni és ezt "kéri is a Mikulástól", hogy ugyanazt v hasonló ajándékot kapjon a legközelebb is. Voltam már Mikulás, krampusz, nővér. Ha van a közelben egy hipermarket esetleg szaladj el egy hajráfos nyuszifülért stb. Használd picit a fantáziádat. Sok sikert és sok boldogságot. 38N
2011. aug. 14. 16:35
 12/13 anonim ***** válasza:
70%
Mindegyik hozzászóló jókat ajálott.Mi 12 évesek lettünk tegnap,egy óriás tortát csináltam mert édes szájú.Gyertya,koccintás.Tetszett neki de azt mondta egy "együttlét"-volna az igazi,ez alkalomból is.Kiskamasz gyermekünk van,és elég későn alszik már el,addigra viszont én is.Szóval "azt"is iktasd be,hiszen mégiscsak férfi!
2011. aug. 14. 16:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok, valamelyiket megvalósítjuk.
2011. aug. 14. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!