Hogyan segíthetnék anyának?
Nemsokára szeretnék elköltözni itthonról az egyetem miatt.Anyának jó pár éve nincsen senkije és amikor felhoztam neki a költözés témát nagyon örült neki viszont látszott rajta, hogy szomorú is volt egyben.Nagyon szeretném ha végre meg tudna ismerkedni egy normális férfivel, mert anya olyan típus aki egyben anya és apa is volt nekem kiskoromban. Nagyon büszke nő sosem vallaná be, hogy hiányzik mellé egy társ, hogy szüksége van egy férfire.Én viszont látom rajta és nem szeretném egyedül itt hagyni.
Egyébként teljesen nyitott, csinos nő, vannak barátai is viszont irtó makacs.
Nagyon jó a kapcsolatunk, ezért szeretnék neki segíteni!
biztos vagyok benne, hogy egy férfira van szüksége!
lehet hogy ez tényleg túlzás lenne, beleszólni a magánéletébe, de nagyon szeretném, hogy boldog(abb) legyen!
Kedves kérdező!
Vedd rá anyukádat, hogy minél többet utazgasson, látogasson meg téged. Tudod így módja nyílik emberek közé kerülni. Vagy beszéld rá társkereső oldalakra. Kedves vagy, hogy segíteni próbálsz.
köszönöm!
hát próbálok segíteni mert nagyon rossz érzés lenne őt egyedül hagyni!
talán rábeszélem egy társkeresős oldalra hátha sikerül találnia egy normális férfit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!